Fanda 9 píše:ahoj všichni,včerejší poježdění super,hlavně Honza s Hummerem úplně zabil :OK: ,to je vždy záruka že se auto"ponese".
Jen mi to nedá jednu úvahu-hážete tu rozumy všichni,tak proč ne já.Nazveme-li náš koníček expedičním ježděním,pak se trochu míjíme smyslem tohoto.Páč to naše ježdění je spíš trialová záležitost než expe,kouknu-li do jiných krajů,a jezdců,dělají se fakt expedičky,tzn jde se od někud někam,procházka,vybije se pár baterek,pokecá se,dá se cigáro,poř banán :-D
Ne že bych Orty opovrhoval,to vůbec,zajezdím tam moc rád,ale jdeme korytem,ty vzadu nevidí co se děje vpředu,atd,A když ano,tak se musí vylézt nahoru do lesa,kde se jezdí kolem jedné díry...
Za mne tedy rozhodně volám po změně,tedy udělat si výlet-ježdění jinde,urazit kus cesty,a ne stále sbírat auta po kotrmelcích.
popravdě tím hodlám sabotovat Wotokabi(páč v názvu zapomenuli na moje jméno :-D ),ne vážně,kdyby byl zájem a chtělo by se pár autům udělat něco jako expe,pravej"štrůdl"autíček,něco vymyslíme,máme to štěstí,že žijeme v krásným kraji,kde určo najdem místo kam vyrazit.
Asi bych se do tohoto nepouštěl,ale přemýšlel jsem zda a do čeho se pustit,až bude MAN hotovej,a jestli to půjde takto dál,nezbyde než udělat další"hnus bez prdele"(díky Bifi :OK: ),páč mlátit dokola něco pěknýho v korytě potoka je prostě škoda.
Tak a ted mne ukamenujte(názory)... jinak příští auto bude Scania Highline a ježdění po obýváku :BYE:
Ahoj banane :-D naprosto s tebou souhlasim byl jsem jezdit 4x a z toho 3x na ortech v koryte a uz me to taky moc neba jak pises ty ve predu se musí vracet a ty vzadu zase chvataj.
Zatm pro me fakt nejlepší pojezdeni bylo uplne poprvé s MisakemMike to jsme sli pro me v neznamem miste hledali jsme cestu a byla to pecka podruhy s MM a Wolfem taky super zase něco nového ale ted po treti uz jen to same a jak pises jezdime tri diry kolem dokola.
ja se pridavam k tobe - muzeme zajet na druhou stranu na strelnici na Borku tam jezdime i s dospelejma a jet zase něco nového. mas tam i potok ty koupaci Banane a nebo klidne jinam.
Co se tyce Wotokabi tak tam to snad bude trosku jiné když se na auto nebude moct sahnout ale nedelni jezdeni bych delal pokazde nekde jinde :hura: :hura: :hura: :hura:
Jo a Honza s Hummerem fakt perlil od uplneho zacatku a ta hlaska "tady je to něco pro stridaky" plnej plyn ,Hummer na boku kastle na kasi kardan na pul tlumic vytrzenej z napravy a zlomenej link na jednom parezu to jen tak někdo neumi :-D :-D :-D :-D ale nezapomen ze doma musel rict ze to pujcil detem jinak by jezdil na kole a ne fabii