Fanda 9 píše:čertův švagr :-D ,vy jste tahouni teda.Předběžně neděle po obědě,až vytrávíte,kafe,dáte dvacet.Tak bych to viděl na sraz ve Wolffolandu,a tam nějak sesednem a někam se přiblížíme. Předběžná ůčast? Fandík,Wolff,Skřítek doufám taky ;-) ,a kdo dále?
Fando,pomalu se vracím do hry,možná mi to v neděli vyjde,jen nevím kde je Wolffoland,nikdy jsem u něho nebyl.
Rubíku to je hodně volnej návrat :-D Ty nevíš kde je Wolffoland??? Výroba,úpravy,opravy RC vozů a RC4x4 park! :OK: Viděl bych to na 14h,neděle,počasí má být,tak pojdme.Místo vymyslíme na místě.
BTW-vím že to sem nepatří,ale aniž bych MANa zcela dodělal,uměnil jsem náhle projekt(Bifi bude mít radost-uříznul jsem prdel :-D :-D :-D ) a už bastím něco jiného,bude to pecka.Za vydatné Wolffovi pomoci,ale moooc se těším.Do Wotokabi to bude tutově,už má vše nařezáno,jen lepit,barvit,brousit(bastlit)
Fanda 9 píše:Rubíku to je hodně volnej návrat :-D Ty nevíš kde je Wolffoland??? Výroba,úpravy,opravy RC vozů a RC4x4 park! :OK: Viděl bych to na 14h,neděle,počasí má být,tak pojdme.Místo vymyslíme na místě.
BTW-vím že to sem nepatří,ale aniž bych MANa zcela dodělal,uměnil jsem náhle projekt(Bifi bude mít radost-uříznul jsem prdel :-D :-D :-D ) a už bastím něco jiného,bude to pecka.Za vydatné Wolffovi pomoci,ale moooc se těším.Do Wotokabi to bude tutově,už má vše nařezáno,jen lepit,barvit,brousit(bastlit)
To jako že trial pryč... Dík jsi fakt kámoš... Stejně jsem si říkal že tohle vlákno smažete, protože pokud je sraz u Wolfa v jeho krásnozemi, tak je vlastně zbytečné nějaké domlouvání ježdění a o tom tohle vlákno je. Takže pryč s vláknem... SMAZAT, SMAZAT!!!
Teď vážně, dneska se ničeho neúčastníme (jako obvykle), protože jedeme z moto závodů a za půl hodinky si dáme véču v Prachaticích a dojedem domu uložit děti a spát, ale jsme stále na cestách a tak když někam jedem tak auta míváme s sebou a "zapojíme to do programu". Ale když se vlastně neví kam se jede, tak se ani nemůžem přidat. Tak asi tak...