já jen řekl,že je to pěkný!Fakt nevím jestli budu mít srdce do toho říznout,navíc jsem se dneska ještě do něčeho zakóukal...Psal jsem anglánovi jestli by to poslal do ČR,nebo ne.Tak kdybych ho překecal,možná bych Defíka pustil dál tak jak je,nevím.Wolff si s tím dal kopici práce a fakt bych neměl morál to řezat,když by se to někomu líbilo a jezdil s tím.Uvidíme jak dál. Jinak zítra jdu taky,když nebude pršet,tak jde i malá.
Jo tak to jsem měl taky, rozebral jsem vyčistil od staré vazelíny a dal novou hustější a od té doby to drží. Nevím zda to bylo tou vazelínou nebo jen opětovným složením
za mne opětovným složením,dělal jsem ted svého Axíka,Petrovo Axíka a CCčko,komplet rozebral,čistil,přeložiskoval a naplnil a povedlo se mi to taky.Největší podíl na tom má usazení ložiska na vnějšku k difu.Někdy má tendenci pěkně"cestovat"
tak ja jsem ted taky rozebral Barbory napravy a ty 2 vnejsi loziska na zadni naprave jsou taky pekne vylitany a vazzeliny tam taky moc nebylo nato ze jsem to naplnil az po okraj ale ulozeni planetoveho kola v difu je paradni ale taky to nemelo moc najeto ale to koupani tem napravam fakt moc neprospiva ja ted hlavne rozebiram pripravuju se na ten novej projekt ale to cekani to je hruza jsem nervozni jak pred zkouskama :-D :HOPS: ;-)
Coby - makáme na baráku, makáme v práci a pak v neděli střízlivíme po pracovní sobotě... A právě teď mám v ruce "starej" podvozek z buggy a mám v plánu do Vánoc (po nocích - aby to malého Toníka zbytečně nestresovalo) udělat něco co by se chovalo jako stalinec - to znamená nerozbylo se to a mělo to takovejhle design: http://poteam.rajce.idnes.cz/MB_Unimog_2100/ Tonda nějak neholduje trialu, branky statečně bojkotuje a když už jsem ho ve Vimperku přesvědčil aby jel tak prostě nejel :-p Takže potřebuje něco na jeho ježdění, něco hoooodně dětívzdorného. Bouda je rozpracovaná už z minulé zimy, takže to jen nějak dotáhnout...
tady to žije :-( BTW,pěkný poježdění včera,nakonec jsme ani nezmokli.Doufám že tento týden vyjde počasí a vyrazíme někam! Dal jsem na rajče nové fotky,je tam Pajo tak jak jsem ho přivezl a pak z dneška.Už se s malou těšíme až ho proženem :OK:
Fando super trialovka az dodelam mana tak si neco takovyho taky udelam :tleskam: :hura: :OK: to vis ze uz jsem o tom premyslel ale ja na to mam dost casu ty uz jsi skoro ve finale takze zacnes neco jinyho ne :-D uz se tesim az pojezdime :FINE:
děkuji,Bifi od tebe pochvala obvlášt hřeje :-D . ty jo on už to fakt má skladem,ten nákladák je super,jen škoda že neuvádí rozměry.15tic není málo pravda,ale zkus Miku spočítat kolik by jsi dal za 6x6 kdyby jsi to skládal sám.Zeptej se Wolffa,ten ví o čem mluvím.Asi do toho setu ještě investuješ,jak říkal Žíla kardany jsou na nic,vlastní elektro,a jistě se něco najde,takže víc jak 5tic ještě padne.Ale zas máš za dvacku funkční 6x6,a to je myslím přijatelný.Sakra ta bouda se mi líbí :YOP: ,bez tý korby a v jiný barvě by to byl náááádhernej trial :tleskam:
to urcite trial ja bych mu udelal jeste 2 napravovvej prives to by pak byla armadni kolona :FINE: :FINE: to az dodelam MANa tak mu udelam i prives :-p :HOPS: