Bandolik
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: Euro Truck Simulátor 2

no měl bych mít tak to smažu vyčistím noťas a pak se ukáže třeba je to jen šotek díky za pomoc nebo to nemá s s hrou nic společného. :OK:
CC-01Mitsubishi Pajero
Axial Dingo
:-)

http://bandolik01.rajce.idnes.cz/
pepito
Přispěvatel

Tady máte videjko kdyby jste se chtěli podívat neco o vývoji a budoucnosti ETS 2 http://www.youtube.com/watch?v=2A2Ixfi8ZCM
Krepi
Nově příchozí

Pařani,jak je to s novým DLCéčkem?Skandináii mám,ale zvažuji rozšíření o další mapu,lze samostatně stánout a jen nakopírovat,jako to bylo u Skandinávie?
carlos46
Píšu strašně moc!

Krepi píše:Pařani,jak je to s novým DLCéčkem?Skandináii mám,ale zvažuji rozšíření o další mapu,lze samostatně stánout a jen nakopírovat,jako to bylo u Skandinávie?

Jasně. Jen s rozdíle, že si to zaplatíš.
carlos46
Píšu strašně moc!

Krásné odpočívadlo v serpentýnkách nedaleko Košic.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Francotirador
Nově příchozí

Tak jsem po sto letech objevil ameriku č. 1 a nainstaloval si ETS 2 + "Na východ", hned aktualizoval na 1.7.1
Snažil jsem se vlákno projít, ale 151 stran je opravdu mnoho - omluvte tedy můj dotaz pokud se odpověď vyskytuje nějak často.

Jaké nastavení je pro volant G25 nejrealističtější?
Možná mám už nevhodně nastaven ovladač k volantu jako takovému (např. zatáčení - to bere jen -90° +90°).

Amerika č. 2 Oculus Rift HD viz pár stánek na zpět. Máte to někdo, eventuálně přemýšlíte nad koupí?

PS. Otázka úplného blba: jak (v budoucnu - zatím se s hrou seznamuji) pracovat s "módy" z http://ets2.lt/, co obnáší stažení, instalace, aktivace atd?
Naposledy upravil(a) Francotirador dne 18.11.2013 15:03, celkem upraveno 1 x.
carlos46
Píšu strašně moc!

S bodem jedna ti neporadím. Tenhle typ volantu nemám. A stejně většinou hraji na klávesnici. Už jsem si nějak zvykl.
O dvojce jsem také uvažoval. Vypadá to velice lákavě, ale osmičku nebo za kolik jsem to našel na alze bych za to asi nedal, protože moc her nehraji. I když je to velmi lákavé.
Trojka mody - to je oříšek. Nějaké jsou super, nějaké sra.ky a dokáží poničit hru. Taková ruská ruleta.
Já po sjetí celé hry a odehraných skoro 400 hodin jsem se po roce a něco vrátil k úplně základní hře bez módů. Udělal jsem si jen interiér vytažením přímo ze hry ze základní složky. Žádný download. Za ten rok se toho celkem hodně zlepšilo.
Ale co člověk to názor. Já jsem takhle spokojený.
matbre
Píšu hodně

Tož je si vezmu ten bod 1.

Zatáčení a pedalý jsou jasné, řazení jezdím to nejjednodužší (rozsah) , to znamená horní a spodní řada ovladané jedním tlačítkem, ale chci teď někdy zkusit ty těžší
Blinkry mám na pádlech řazení pod volantem
Na tlačítku co je u řadičky úplně nejvýš mám přepínaní na dálkové světla, na tom kulatém joystiku pod tím mám pohledu, (dopředu a otáčení do boku když koukáš do zrcátek) a na první červeném tlačítku (z leva) mám ten přepínač pro řazení

Jinak vše origo na klávesnici

A s tím otáčením jen o 90° to mám stejné (ale už jsem si na to zvykl)
Od doby co ten volant mám (už dost dlouho) jsem jezdil na 90° protože více hry nepodporovaly pak se to začalo více objevovat tak jsem to to zapl na plno přes ovladače, chvili tak jezdit. ale nak se podělalo a přeplo se to zas na 90°tak jsem to tak nechal a když vyšlo ETS2 a chtěl jsem to zas zapnout na více tak už jsem ani neotevřel ty ovladače, prostě se objeví jen černa tabulka, ikdyž je odinstaluji a a znovu nainstaluju. :-[
Trial Freeder -- Trial speciál -- Modrásek
Pajero Wagon -- CC-01 prodloužené -- Anežka
Francotirador
Nově příchozí

Já našel na netu toto http://germantrucksimulator.webnode.cz/products/v/ a http://germantrucksimulator.webnode.cz/ ... staveni-2/
problém je, že se mi k volantu zobrazuje jen toto ovládání http://germantrucksimulator.webnode.cz/ ... staveni-3/ a http://germantrucksimulator.webnode.cz/ ... staveni-4/ jenže tam jsem to nějak nenašel :?
Ani nevím jaký úhel rozsahu nastavit, aby odpovídal naprogramování v ETS2 (úhel zatočení volantem G25 byl shodný s úhlem volantu interiéru).

Nastavení volantu ve hře samotné (citlivost, mrtvé pásmo atd.) a odezev necháváte originál?

Ještě k nastavení od Logitechu http://logitech-en-amr.custhelp.com/app ... 5/cl/us,en a http://logitech-en-amr.custhelp.com/app ... /related/1 (bohužel se mi v prvním odkazu nezobrazuje obrázek :sad: )
matbre
Píšu hodně

JJ, takový věci tako citlivost atd, jsem nechal origo, měnil jsem jen ty nastaveni které jsem napsal výše.

Pravě ten Logitech profiler mi nejde rozjet...

Trochu jsem upravil MANa :-D

Obrázek
salvatore
Veterán fóra

Já mám teď ten volant docela nově a profiler mi jde. Musíš ho spustit a udělat v něm profil, který si pojmenuješ (třeba netradičně ETS2) a pak dáš menu myslím, že Edit a tam je "Specific game settings" a tam nastavíš rozsah 900° je to fakt úplně jiná liga! Předtím jsem jezdil na MS Sidewinder, kterej má klasických cca 200° a je to fakt úplně něco jinýho! Volant ve hře se Ti točí přesně jako ten na stole.

Jinak jezdím toto rozložení. Volant, pedály jsou jasný. Řazení s přepnutím řad - tam nevím co si Matěji myslel, že chceš zkusit? Ale používám to tlačítko zepředu na volantu vlevo. To mám proto, abych mohl pravou rukou řadit a levou to přehodil. Měl jsem to tam, jak to popisuje Matěj, ale sralo mi to, protože jsem musel vyřadit, zmáčknout, zařadit. Na pravém tlačítku mám dálkový / klopený.
Na pádlech mám pohled do pravého zrcátka (vpravo) a zpět dopředu (vlevo) protože mi sere přesahávat tam k řadičce abych se podíval do zrcátka jestli můžu zpátky do pravýho. Na čtyřech červených mám (zleva) start/stop motoru, všechny čtyři blinkry, tempomat a stěrače. Na kloboučku mám rozhlížení (jen na rozhlížení na křižovatce, jinak si i při couvání vystačím s těmi pádly) no a na těch horních čtyřech mám blinkry (logicky ty na stranách) světla ON / OFF na spodním a klaxon na horním.

Jak jsem psal mám ten volant chvíli, ale zatím jsem se po několika hodinách laborací dopracoval k tomuhle. Zajímalo by mě, kterej zteplalej a vyfetovanej "designer" to vymýšlel. Dvě tlačítka a dvě pádla na volantu?!?! No kůůůrva... Nemluvě o tom, že když chceš na něco dosáhnout přes řadičku, tak je to taky pěkná sračka, teda pokud máš ruku v zápěstí normálně přidělanou k předloktí.
matbre
Píšu hodně

Já jezdím tím stylem, že levou ruku mám na volantu a pravou furt na řadičce, proto mám ty pohledy a tlačítko na přepínaní řazení tam, jde to ovládat normálně plynule s řazením, jen natáhneš ukazovaček a když si v neutrálu tak tukneš tlačítko

Myslel jsem tím to, že ve hře jsou 3 různé způsoby řazení (Rozsah, Dělení, Dělený rozsah)
Celou dobu jsem jezdil na ten rozsah, dneska jsem to prohodil, na ten Dělený rozsah a je to takové "zábavnější" 12 rychlostí na 3 drahách páky, na přepínaní už jsou tam 2 tlačítka.
Georgegold
Nově příchozí

Zdravím pánové,
tak jsem to tady ani nevím proč nějakou chvilku opomíjel - vím chyba - a tak to napravuji a přidávám pár foteček z cest a skiny made in hand :OK:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

... a nakonec jeden "čerstvě stříknutej"

Obrázek

Obrázek
kadlda
Přispěvatel

můj první convert konečne doufám že mi to pujde i dál
Obrázek
Obrázek
carlos46
Píšu strašně moc!

Hoši co děláte s penězi ve hře?
Já už mám skoro 80 milionů eur.
Rozhodl jsem se postupně projet každé město a koupit v něm garáž, max level a nějaký řidiče. Alespoň budu moci tankovat v každém městě.
Tady mám trochu pocit, že vývojáři nečekali, že to bude někoho bavit tak dlouho jako mě :-D :-D :-D

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“