ty nápravy dobrý,ale ta šířka :-( o 18.25mm širší než Axík,a když se sejde grupa,kde jsou Axíky,Tamiya,Yota a tyhle nejběžnější tak je ta na brankách dosti nevýhoda míti o 10% širší auto.Ovšem na blbnutí je větší základna velký + .Všechno má svoje. Pravdu máš Míro,tolik jsem nenajezdil a když vidím jak brutálně mám ošoupaný diferáky,jsem zvědavej kdy to bude skrz na skrz.
Fanda 9 píše:ty nápravy dobrý,ale ta šířka :-( o 18.25mm širší než Axík,a když se sejde grupa,kde jsou Axíky,Tamiya,Yota a tyhle nejběžnější tak je ta na brankách dosti nevýhoda míti o 10% širší auto.Ovšem na blbnutí je větší základna velký + .Všechno má svoje. Pravdu máš Míro,tolik jsem nenajezdil a když vidím jak brutálně mám ošoupaný diferáky,jsem zvědavej kdy to bude skrz na skrz.
taky si rikam jezdim s tim opatrne a difi osoupany jak prase v nápravách vule ale furt si rikam ze jsem to nekupoval novy takze buh vi co s tim předchozí majitel delal
no to zas nééé,Skřítek jezdí jak magor,ale najezdí víc po střeše a bocích jak po kolech,takže nápravy musí mít 1A ;-) Ale zas se musí nechat,že to mají blbuvzdorně postavený,a něco vyměnit,nebo opravit je za chvíli a zvládne to každej,což se o jiných výrobcích říct nedá.
Neplakej, to se tak stává že ti nejlepší utečou o míle a pak zjistí že jsou v tom vlastně sami...
Míro, šel bych do toho, bohužel musím místo na radnici do práce - vydělat na nějakou tu novou káru :OK: Dořešíme to až bude vyděláno a auto doma, stejně kdo by s tím jezdil??? Na každého člena rodiny u nás už teď připadá 1,4 auta a už to se nestíhá...
Kdybys byl číňan máš po problému, tam na jednu rodinu připadá 1,4 dítěte :-D takže by to bylo akorát.
Shodou okolností na tu radnici du za zákazníkem, uvidíme, jestli z toho bude na nový autíčko. Ale bojim se že moje pani mi je sebere na nějaký krávoviny jako třeba topení do koupelny. Nebo další jiný blbosti a malichernosti. Přitom takový pěkný kovový nápravy (jako má Honza, ty sou booožíííí) by mýmu autu slušely ... no jéje...
musim udělat axíkovi nějaký obrození, ten zadek přes všechny snahy nepřestal přeskakovat = novej planeťák ho nemine... Když už jsem se přestal vztekat s kardanama a junFac až s osičkama z vrtáčků drží, zjistil jsem, že je třeba do toho pořád a pořád sypat ložiska a a taky asi i ta kovová převodovka na kterou mě navnadil ten vocas Fanda (Tyršova 6a, ČesBuděj. Milý Ježíšku, přines mi prosím krásnou černou kovovou převodovku na mého Axíka, značku dle výběru a Tvých možností. V příloze zasílám telefon na Slicka. Předvolbu vol +420, pokud jsi mimo. Pic, dík, Míra, nezlobim) a stále visí ve vzduchu karoserie RRC alespoň částečně plechová, na kterou mě navnadil zase ten druhej vocas, všech vocasů král Wolff. Tak teda dík klucí, jedinej Martin tady by se mě ujal a hned by mě čekalo nový auto pod stromečkem a eště do práce by místo mě chodil a to mě skoro nezná. Spíš vůbec. Vidíte vidíte.
wolff píše:uhele ty MIRO po techhle slovech co tady pises by ses mel castejc koukat kolem sebe a mit trochu strach :-I :-p :-[ :ILL: :OHNO:
a nebo toho nehul tolik :OK:
btw-Slick mi posílal nabídku,kovová převodovka i s montáží do Axial rámu a integrovaným držákem na baterku,montáře na 4 link,montáž na motor,možno dokoupení redukční převodovky,je to snížené oproti originálu o 2cm-níže těžiště,celé to vypadá velice kvalitně zpracované,o funkčnosti není pochyb,cena 2.200,-
Wolffe,čti pořádně-říkám že o kvalitě není pochyb,ne že pochybuju!! ;-) Ten Gmade wagen se mi osobně nelíbí,je to takový podivný,ta kastle by byla pěkná military Jeep Willys,nebo jak se tomu říkalo,ale jinak je to takový všelijaký :NO: .jdu něco dělat,dva podvozky v dílně a nejede ani jeden :-p
ty vole 2.2 za prevodovku...... ty vole..... asi bude jezisek... klucii, vsichni jezdime na axialu original prevodovku. opracdu bude velkej rozdil, kdyz se tam bide tocit ta slickovo? to ke spis otazka na nej, ale co voda, bahynko, pisecek...?