Fanda 9
Píšu hodně

Re: FreeKec

Stepix-počítáš správně,dlouholetý průměr mám cca 400km den,dodávkou.Dovolil jsem si do toho zahrnout i víkendové pojezdy za koníčkem-někdy firemním osobákem(jindy svým),a když je dobrá sezona,tak pomalu co víkend Rakousko,Itálie,Švýcarsko...
Nevycucal jsem si z prstu,neboj ;-) Není potíž kontakt na zaměstnavatele,knihy jízd též skladujeme,nebo je libo víkendové fotečky z jiných krajů?! :OK:
BTW-můj tatík 62 let,měl skoro v rovných 60ti 4mil km busem!Krásný daárek ke kulatinám :-D Taky to chceš počítat Stepixi :tleskam:

Přestanme řešit šroty,kdo nevěří at si se mnou dá pracovní týden :-D ,a herci už taky život nevrátíme.Potřeboval bych vědět od nějakého CCřkáře(sakra zase Štěpán určitě :-D )kdo to upravoval,tak na tyto komponenty-
jaký motor a kolik zubů pastorek?
Jak dlouhé tlumiče?
a pokud rozšiřoval naápravu-o kolik?
děkuji
Stepix
Přispěvatel

jen jsem rejpal, nevím že jezdíš :wink:

1) pastorek jsem nechával origo, motor mám teď 55T
2) tlumiče většina ccčkářů taky nechává origo, ani tam nemá smysl dávat delší
3) rozšíření náprav - já mám rozšiřovací hexy... tuším 13mm ale už si to přesně nepamatuju
MisakMike
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Mira
Veterán fóra

jeee vy jste vzpomneli Colina... porad pamatuju kdyz jezdil za skodovku a na zelandu nebo v australii ted nevim odstupoval s fabii z druhyho mista pac nestihli vymenit dojebanou prevodovku na ktery snad na zpatecku dojel do posledniho servisu....

hele, Tome, se neto, pro me za me se se Skritkem na jeho pocest notne opijte.

hele a proc vlastne nechodime do hospody? to mame misto toho ty auticka? podte nekdy na pivo :-D
Fanda 9
Píšu hodně

Na to slyším! :-D Sice vypiju za rok,co jiný za večer,ale šel bych.Kofola to kdyžtak jistí.Hele Míro a mám vzít i malou,nebo jsem to špatně pochopil :-D :-D :-D
Jo a kdyby byl hlubší zájem,a šlo víc lidí,tak to domluvte přes SZ,nebo smsky at se to nedozví Skřítek :hura:
skritek
Přispěvatel

Něco o cem bych mel vedet ? :OK: :OK: :OK: :OK:
Tom60105
Píšu hodně

Jsem pro a Skritka vemem bude sranda..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Bifi13
Častý přispěvatel

to jo nějaký předvánoční posezení by bylo v pořádku :BYE: :FINE:
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
Fanda 9
Píšu hodně

JJ,mě stačí dát lokaci,místo a čas,budu tam :tleskam:
Jinak s ježděním nejméně do Vánoc konec-rozebral jsem SCX a pustil se do úprav,řízení,tlumiče,kardany(konečně kov),cvdčka,pneu,disky,nová bouda(Skřítku konec bourání),a páč je něco v poště a nějaký den to poputuje sem,a něco zabaví manželka pod stromeček,tak se na to vrhnu o dovolené mezi svátky a koncem roku,a pěkně na čisto to složím :HOPS:
Mira
Veterán fóra

no mne zena schovala kola do difu a to neni prdel pac je to jak rehtacka, ktera cim dal tim vic rehta nez jezdi. takze wolffe jak to udelame tim psh? 2mm je tlustej, 1.5 taky neni vyhra, nepudem do milimetru? ja tomu chci udelat takovy zebra na ty 'tvarovany' boky tak bych si asi vystacil s milimetrovou tloustkou.. kdyz to podlepim tak mam preci milimetry dva... rikal Fanda...
co? jak to vidis?
wolff
Píšu strašně moc!

tak to je parada dalsi auto ve stavbe ja uz jsem to dnes projel a je to sila ;-)
Fanda 9
Píšu hodně

Počkej Wolffe,nový to sice bude,to jo,ale asi nic pro příznivce vojenské techniky a scale projektů.Ale udělám si to podle svýho.
No jinak wolffe gratulace,když se to rozjelo,tak je jak když začne dítě chodit,co?! :-D
wolff
Píšu strašně moc!

tak ted koupit hektar psh a muzu rozjet nastavbu :OK: no Miro ja nevim ja bych potreboval asi od kazdyho metr nevim jestli pro me neni milimetr malo ja bych radsi 1,5 mm ;-) 2mm nejaky mam ale ja mam rad kdyz je to pevny :-D tak se rozhodni :-p
Mira
Veterán fóra

no kdyz takhle tak bych bral dvojku a jednicku. od kazdyho si vemu pulku a je to. pulmilimetrovej je kravina. co ma bejt tenky tak milimetrem a co pevny tak dvojkou a je to co ty na to. 1,5 mi nevoni to neni ani tlusty ani tenky... po jakejch deskach to maji? moje potreby znas, metr od kazdyho klido beru, postavim toho vic :-D he he nebo to spis vickrat zkazim
wolff
Píšu strašně moc!

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“