Fanda 9
Píšu hodně

Re: FreeKec

Hele klucíííí,tak co ten dýchánek?Jsem jinak velmi (nejen)organizačně schopný :-D Manželka dokonce tvrdí-všeho schopný,ale nemám časa to řešit,tak mi napadlo,že ten náš Mireček když žije jak bohém,má takové nevázané zaměstnání,na volné noze,tak že by mohl ten čas a místo upéct i zamluvit,co vy na to?!
No vidíš Míro,byl jsi jednohlasně zvolen :-D Jsi se tady chvástal,na kolik hraješ nástrojů a jak jsi družnej,tak máš příležitost :BYE:
wolff
Píšu strašně moc!

ted jeste kdy treba na stedrej den ze by jsme si udelali jeziska :-D :-D
poschlmartin
Píšu hodně

Hele organizátoři - máme hospodu, jakože táta, kdesi u Křemže http://www.mapy.cz/#!x=14.261716&y=48.9 ... 1.182791_6

Takže prostory jsou - když to domluvíte inteligentně - na víkend, můžeme třebas dát z Krásetína pod lanovkou výstup na Kleť a zpět a pak to nějak inteligentně završit. Kdyby byla potřeba, dá se domluvit i libovolný druh piva, standardně je Gambrinus 11 :NO: :NO: :-( Prostě se koupí jinej sud. A kdyby nebylo zbití a nikdo se nehec, může být: harmonika, klávesy, kytara, housle... Prostě stačí říct, ta možnost tu je. Noční ježdění po vsi, brodění potokem (15m od hospody) a pro odvážné ponorkáře je tam i rybník a tebas ani nezamrzne :FINE:

A tak daleko to taky není (z ČB to máte mnohem blíž než třebas já) a může se lejt třebas od dvou do dvou, nebo od tří do tří :tleskam: :tleskam: :tleskam: a nebo furt...

A pro vzdálenější (PíťaW a pod.) možnost parkování přímo před hospodou, přespání by se možná dalo taky, ale trochu po sparťansku - jakože v hospodě u kamen, nebo tak nějak...

Je to jen návrh...
Bifi13
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

co takhle příští pátek? 13.12.2013 :FINE:
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
poschlmartin
Píšu hodně

Jo a na štědrej den by to asi taky šlo, ale beze mne... Mám přiliš nabytý program :lol:
A 14.12. v sobotu jsem mimo vlast ale neřídím, takže pátek no problema. To tak za mne a rodinu...
Fanda 9
Píšu hodně

ty woe pátek 13. to může vymyslet jen Bifi :-D No a na Štědrý den už něco mám,jen si nemůžu vzpomenout co... Myslím že větší oříšek než kdy,bude kde.Páč Křemže by zněla dobře jen pro Honzu Mánka :-D ,ale manželka tam pro mne(a nejen pro mne asi)nepojede.Ve městě to bude asi zabitý,páč konec roku,a pátky jsou obecně dosti náročný...Jen aby to nedopadlo tak,že to tady budou tří domlouvat,ostatní tiše číst,a nakonec zas skončíme dva u Míry doma....jééé jestli jsem ted něco neprokecnul.
wolff
Píšu strašně moc!

jj patek 13teho je super to mame firemni akci tak asi takhle je to se mnou :OK: a mozna budou i motokary :HOPS:
poschlmartin
Píšu hodně

Vidíš - to mě vůbec nenapadlo, z ČB jezdí busy od Po do Pá na Křemži téměř co dvě hodiny a většinou i zpět. A to taky se daj objednat rozvozy, když se několik lidí domluví a daj pár kaček, tak jiný lidi zase vyrážej i v hluboké noci. Vy měšťáci to možná neznáte, ale my z vesnice to tak praktikujeme nějaké to desetiletí...
Stepix
Přispěvatel

rád bych se 13. přidal, ale 18. máme termín, tudíž nejspíš budu již doma spořádaně čekat s manželkou jestli se už juniorovi nebude chtít na svět... :HOPS:
Mira
Veterán fóra

hosi hosi ja sem se nabizel k osvojeni, to nema nic spolecneho chvastanim jen jsem chtel pod stromecek auticko - bylo to ciste ucelove.

no hele s tou hopsodou... spis bych nekdy v tejdnu a decentne a v cb, firemni mejdlo toho 13 mam dokonce v Tabore. je toho hodne pred Vanocmama a nase tolerantni zeny jsou jen jedny... je to slozitovec takova obycejna hopsoda. nenarazime u vohne u wolffa na zahrade? jeho pani namaze naky jednohubky a bude...
Fanda 9
Píšu hodně

topic11434.html
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
MisakMike
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Fanda 9 píše:http://www.rc4x4.cz/topic11434.html
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

to snad ne :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Mira
Veterán fóra

vidíte, volové, jak se všichni vopičí? A vy ste se mi smáli.
skritek
Přispěvatel

Mira píše:vidíte, volové, jak se všichni vopičí? A vy ste se mi smáli.

ja ne :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
poschlmartin
Píšu hodně

ALE LIDI - co ta hospoda??? To nemáte vůbec, ale vůbec žádnou žízeň???

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“