Jak tak koukám, tak se tu rozjela bujná diskuze. ;-) Budu to muset uvést na pravou míru, že by byla pístnice nefunkční, to nemohu říci, ale není hydraulická! :-I Já ji potřebuji jen částečně funkční, a to jen na začátku, abych rameno nastavil do určitého úhlu, nebo výšky, a to teď přesně nevím. To zjistím, až bude model postavený na kolech a připravený k zapojení... Vzhledem k tomu, že tam jsou dvě pístnice, tak jsem je nechtěl udělat jen dvoudílné, protože by se mi mohlo stát, jelikož bych s okem mohl pootočit minimálně o 180 stupňů, že by se mi to sešlo tak, že bych byl třeba při stoupání 1 o půl milimetru mimo díru pro čep pístnice. A zákon schválnosti by to určitě potvrdil. Proto jsem dělal pístnice třídílné, a dají se štelovat i bez demontáže z modelu. Bohužel jsem, jak tak koukám zpět, zapomněl napsat, že nakonec jsem vrchní plášť a střední pouzdro se šestihranem nasadil na sebe na doraz, a zezadu jsem vyvrtal díru pro osazený červík až do středního dílu, abych si naznačil polohu, kde jsem potom udělal drážku pro ten osazený červík. Tím pádem já mohu bez demontáže štelovat délku pístnice, nakonec přitáhnu červík a zajistím to. Pokud ještě něco není jasné, tak jsem "vždy připraven" :YOP: