jsem na to zvedav tak koukej makat at to mas dřív nez ja :tleskam: a taky nekdy k nam zajed pojezdit my jezdime kazdou nedeli :HOPS: a co bifi u tebe je nového? :-p
Kucí mám na vás jeden dotaz, proč nemáte své témata na foru? Takových krásných aut tam máte (byl jsem svědkem).Pár tu je ale ty zajímací moc ne, čím se nechci nikoho dotknout ;-) Ortolez je super lokalita tak to pojďte rozšířit dál než jen na váš kraj :OK: Klidně můžete jet stavby i tu ve vašem vlákně ale ať je vidět čí co je(návrhuji: nejsem admin) Třeba krásná Yota dělaná na 3Dčku nespočet hodin a předchůdce Mana co má Wolfík, Skřítek taky dlouho nic 8o Je to škoda klucí :BYE:
No, jelikož já o tom mluvim už asi rok, tak kdybych založil svoje vlákno, tak bych byl jak další BAXAN a to fakt nechci :-D až pokročim, tak možná No budu se snažit :-D i ten podvozek mám snad vymyšlenej :-D ale mladej a ještě k tomu stavař :-D
Kdyby měl každej zahltit systém s tím co zkusí (respektive na čem pracuje) tak to nikdy nikdo neprohlídne, natož aby to přečet!!! A co toho vyplejtvanýho času prezentaci díla těm ostatním??? Ne, ne, my co makáme na baráku, na barácích všech okolo, k tomu do práce, děti a manželka a zase práce a něco pro blaho ostatních, jako makat na návsi, tu a tam někomu pomoct a když si někdy mezi půlnocí a třetí hodinou raní najdu čas tak píchnu i do RC, tak fakt neni čas na detajly. Ani na jejich okoukávání. Proto opravdu jen VÁŽNÉ VĚCI!!!
Jsem si měl taky koupit panelák, oni prej ti v paneláku maj víc času...
... k tej akci na výstavišti.... Já bych rád, je to super, akorát nemam čas tam pak jezdit a stát u toho celej den. Ona tříhodinová expedice na 8x8 neni nic převratnýho. Ale rád bych se angažoval, chápu že se Tom eště neozval s názorem páč co vás znám tak 2x se toho chopil a podvakráte mírně soptil... Každopádně postavit, z pěny fouknout nějakej řádnej kopec aby byla sranda a dělali jsme aspoň pseudotrial páč jinak je to jako čumět na ovál s jezdícím dětským vláčkem, pak ten bordel uklidit a tak.. Auto s károu... To bych zkrátka moh, rád pomoh a jestli se to ví dopředu a dopředu ví klíďo aspoň těch 5 lidí, že jako že jo, tak proč ne, což?
A navíc se může vyřešit absence lidí na ježdění jednoduše - dá se cedule "expozice expedice 9-11, 14-17 hod .. třeba... a to se sejdem snáz, než courat po celej den.. A budem prostě všichni jezdit, převracet se, tahat, křížit, lidi budou koukat, bezdětní si najdou partnerky, ti starší budou foceni přihlížejícími u svých autíček jako exoti, mladé děvy budou vilné, povšechen lid se v míru slastem oddávati bude... Si myslim že je to reálný, no ne?
poschlmartin píše:Téma netéma, hlavně že se něco děje!!!Kdyby měl každej zahltit systém s tím co zkusí (respektive na čem pracuje) tak to nikdy nikdo neprohlídne, natož aby to přečet!!! A co toho vyplejtvanýho času prezentaci díla těm ostatním???
S tím se nedá úplně souhlasit, protože kdyby měl každý stejný názor na věc, tak je forum zcela prázdné a mohlo by se jmenovat Rc4x4akce, jenže na ty akce by přijeli na chlup stejné auta ze stejnými mechanickými mouchami :lol: Samozřejmě přeháním, ale asi víš jak to myslím. Já třeba v životě neměl žádný Rc a neměl jsem se ani s kým poradit a vlastně skoro vše jsem okoukal tady na fóru, právě díky všem fotkám z projektů a návodů co a jak a čeho se vyvarovat. A právě díky plno fotkám, ač i jiných modelů vnukne sebemenší blbost i dobrý nápad, který by mě jinak ani nenapadl.
Maztekk-to máš tak,lidi jsou tu super,ale největší potíž komunikace.Já vím že spoustu z nás tíží nedostatek času,někoho finance,někoho rodinné povinnosti,péče o děti,jiné koníčky,někoho všechno vyjmenované.Ale ruku na srdce-koho ne.A tak naše ježdění vypadá tak,že většinou snaha o cokoliv jiného končí obvyklým- neděle 13h Orty,jinam a jindy je nereálné. A když pak čtu forum(jako že moc nečtu) a vidím jaký expe,procházky a výlety podnikaj ostatní,tak to zamrzí.Ale i tak bylo za ten rok pár míst a ježdění,kdy byl pěknej terén,a bránice ze smíchu bolela ještě týden poté,jen škoda,že to byly akce o max 4řech lidech. Snad letos vytáhnem paty ven,skvělá spolupráce je s Petou s Vimperka,tak tam se určitě potkáme s novýma tvářema. Františka to ale neodradí,měl jsem pár koníčků,náročných jak na peněženku i čas,a RC ježdění a vše kolem je proti tomu vysvobození,každý víkend doma,a když nepočítám Capo 8x8,tak ani ty modely nejsou tak drahý :-D ,tak za mou osobu-budu jezdit a prudit ostatní přemlouváním i nadále(že překecám aspoň Wolffa je vždy skoro jistota :OK: ),ale ten ted staví v obýváku terárium na manželku :-D
ty kecko :-D počkej az te u nas privita místo pozdravu zakousnutej varan v lytku tak teprve uvidíš jestli jsem to zvladnul :-D :-D ale to jak jsi napsal je pravda a ja s tebou souhlasim :OK: jdu do domlouvani jezdeni ;-)
ted jsem pripravoval auto na zitrejsi jezdeni a nedala mi ta predni naprava ty moje acka tak jsem to rozebral a ty velky ložiska byly docela spatny zvlast jedno to uz byly jen plisky takze vymenino pripraveno kara zaprahnuta abych nemusel tahat tasku z cajkem a baterku tak si zítra zkusim jak to pojede a pak bych jako oddechovku vytvoril nejakou scalovejsi vojensko specialni ;-) :OK: :-p
Tak jsem dneska zase krapet pokročil :OK: omlouvám se za kvalitu fotky, ale nechtělo se mi nastavovat foťák :wink: Pěkně ti to svítí...a i pěkná fotka :OK: hrubě levá strana
:-D hele píšu neska wolfovi smsku jak ho má širokýho, že se nemůžu trefit do měřítka. A že to teda udělám větší jako to má on a kawalski a budeme se smát těm, co maji malý. A wolff mi napsal, že 19 cm :-D neska je teda den, hlavně že sme na to přišli