Kurnik ten Trabik je hezkej!! Fakt povedenej, místy k nerozeznání od velkýho.
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
Tak jsem zkoušel tu modelařskou hlínu,dobře se tvaruje nemusí se vařit ve vodě jako modurit,říkáte si na co hlínu,tvaroval jsem sní německou přilbu na figurku,hmota pěkně schne na suchu, :CIAO: jako spolujezdec bude upravená figurka známého horolezce už jenom šití mundůru byl pro mě velký oříšek,no uvidím jak se vyvede upravený civilní motocykl bmw 250 Na vojenskou verzi afrika korps :-p
Tak včera jsem měl konečně první testovací jízdu bmw,ještě nemá polepy afrika korps,nejvíc mi dalo zabrat ušití mundůru a upravení figurky na velikost k motocyklu,podle fotek jsem se snažil dodělat doplňky,moto brýle,přilby,ešus atd.samozřejmě nesmí chybět osvětlení,chtěl jsem ať se to trochu podobá origo zundapp 750,někdo se zmiňoval že němci neměli jednovalce a měli,samozřejmě video už běží,dál jsem si tam i pár dobových fotografií těchto strojů,ještě blbne regulátor ten někdy vyměním,jojo mám rád vojenskou techniku,Radim mě přemlouvá ať se vrhnu na 6kolu,no uvidím, :FINE:
Nevěděl jsem že ty červené sklička propustí tolik světla,diody se mi nechcou měnit,světla trošku zastmavím,Kopřivnice se blíží,polní kuchyň nestihnu spíše se vrhnu na přívěs pro bawora :BYE:
milane008 tak zvukový modul od anglánu je pěkný i co se týče velikosti,dík za typ potom ti v aréně koupim velkého stejka a k tomu gabrinus linetku,už se těšim jak bude pobrukovat,po objednání zásilka dorazila opravdu rychle :BYE: :hura: :YOP: :hura: :YOP: :hura: :YOP: :BYE: