Fanda 9
Píšu hodně

Re: FreeKec

tady je to úplně mrtvý :-( ,jen ty největší"wocasové"si tady z toho dělají chat :-D Hele Feldu už taky nemám,zakonzervoval jsem ji na chatě jako záložní vůz.Každopádně ta jachta je nejvíc,ještě víc než rolbina.Když jsem přemýšlel o vleku,tak expediční jsem zavrhl první(to má,nebo dělá každej),plato je nesmysl,přívěs na moto o něco hezčí,ale úplně nejlepší by byl nějakej megakaravan jako měl Stifi(design by Kolardo) nebo jachtu,ale něco dlouuuhýho,to by nemělo chybu :OK:
Bifi13
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Fando za toho defa by byl pěknej vlek s člunem :OK:
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
Fanda 9
Píšu hodně

Bifi bylo to zboží včera v pořádku?Já to vlastně ani nerozbalil,tak snad to bylo OK.No vlek s člunem mi napdnul,vlek pod lod je to nejlehčí,ale sehnat nějakej pěknej scalovej člun!Já nic pěknýho na netu nenašel,by chtělo prolézt hračkárny.
Mira
Veterán fóra

uz jsem prolezl. chtel jsem bud gumak a nebo radsi fakt velkou jachtu, ovsem musela by to proste bejt desetina, a vdechno je strasne nepomerne mensi. takze ciham na neco co bude mit peknej trup a horejsek jachty (bavime se o motorove) zvladne pshcko. dyt sou to jen bily plasty a cerny okna. ale zatim jsem nic kloudnyho nenasel.

ten range je presne tohle - auto pro burzousy co s tim tahaj tezky obytnaky a jachty. za defa clun- leda pramici na rybnik. a i ta by vypadala dobre, snadno udelas scale desetinu... toho se mozna chytnu... :-)
Fanda 9
Píšu hodně

já taky koukám po něčem co bude mít pěknej trup a hořejšek :-D :-D :-D Hele ta pramice není blbej nápad,to bych možná taky zvládnul,to zní dobře.Já se ted peru s myšlenkou,když brousím Defa,zda neuříznout fendery a nedát tam ty plastový co byly na Dingu,šly by tam pak větší kola.Ale když koukám na fotky těch co to tak udělali,tak je to docela zásah do toho pěknýho Defendrovskýho tvaru,k tomu ty lem y stojí tisícovku 8o Tak to asi nechám jak je to,bude to možná i hezčí,sice projedu mín,ale když vidím Wolffa jak i na těch menších kolech projede skoro co Honcho...Aspon bude co tahat,nikdy jsem moc netahal,ale ted jsem si v neděli dal špagát a je to sranda.Popravdě je záživnější tahat a nechat se tahat,než si dát na Honcho oversize gumy a všechno project :-p
Bifi13
Častý přispěvatel

než jsem se pustil do toho co začínám tvořít ted, tak jsem přemýšlel o zodiaku ( gumový člun) ten buřt okolo by šel krásně udělat z trubek na odpady a dno + vše potřebné pak z psh
trubky nařežeš na potřebné úhly a slepíš lepidlem na trubky

Jinak Fando zboží ok
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
wolff
Píšu strašně moc!

když jsme u toho tahani tak jsem v Krumlove pekne zapad a Martin s Fandou me chteli vytahnout ale ta moje pancerovana verze je takovyma autama proste k nevytahnuti 8o :-D tak jsem nakonec vyndal navijak a vytahnul jsem se sam proste co si neudelas sam :-D :-D :-p apropo Martine kde jsou fotky ;-)
poschlmartin
Píšu hodně

Teda to ziram! Tady se probiraj lode ostosest. To asi pojedou vsichni ke scale mori (asi Lipno). Ale vazne, my to mame kousem k Vltave, to by mohla na strese auta lezet desetinova kanoe! Kdyz jsem zvladl udelat 1:1 mala musi byt hracka. Ale jak by se s pulmetrovym zavazim na strese jelo v terenu? Nedovedu si predstavit...
poschlmartin
Píšu hodně

Ty fotky - dobra otazka. Kde je Dada alias Drago? Dostal za ukol zviditelnit se na foru a fotky ma ta jeho. To vazne netusim, ale taky bych nejakou shlednul, obzvlaste proto ze mi prislo ze fotak byl stale v pohotovosti a pripraven, ale tak o 200 metru za celou vypravou.
Mira
Veterán fóra

ze vseho nejvic me laka rychlostni clun. dat na nej spalovak, jsem ochoten obetovat i nitro monstra. ale chcipalo by to no asi zbytecna kravovina. velikej prives kazdopadne udelam, ten stifiho papirak je dobrej zaklad. ale myslim ze kdyz se sejdeme s pramicema a kanoema a gumakama tak to bude stacit... (tady na foru ma nejakej prazak luxusni clun, presne jak rikas, novodur trubka a psh - mu to i pekne plave, Tom to v ty Praze jak byl jezdit na vystave musel videt nazivo)
poschlmartin
Píšu hodně

Dotaz:

Co 2 místný člun těchto rozměrů 460 x 146 mm??? je to rozměrově jako toto: http://www.agileboats.com/32_motorovy-clun-hille/foto/

Byl by zájem? Cena by se měla pohybovat kolem tří stovek bez elektroniky. Člun je to tento Bella Luisa http://members.chello.cz/mirrat/bella%20luisa.html . Není to čistá desetina (podle metru 1:14) ale když se vyhodí interier pro 4 a nahradí jen 2místem je to tu...
Tom60105
Píšu hodně

Woe co mate porad s lodema za auto?? S valnikem nic neprojedete..je to jen ozdoba na policku!! Radeji udelejte rc lod a jdete na rybnik!!
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Bifi13
Častý přispěvatel

Woe nebo tři lodě jako mám já a stejně s nima na ribník nejdu leží na polici a práší se na ně.
Wolfe jukni http://dx.com/p/1-10-scale-tires-for-bi ... wT_o85BruN
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Mira
Veterán fóra

lod je nahodou super. jezdeni s ni je spis navic, ale proc netahat nejakeh prives? expe jezdeni by to zvladnout melo nerikej. vsichni maji sekly lana navijaky tak to by bylo aby se naves po trati neprotah. neco do sebe ma i velkej obytnak. porad lepsi nez ty mini expe voziky, to je vtipnejsi i obyc kara za auto s koleckem trochou pisku a lopatou...
wolff
Píšu strašně moc!

bifi jestli je budes brat tak mi taky sadu vem na zkousku :OK:

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“