Chlapci a chlapi, mám "debilní" otázku a prosbu. Pomalu, ale jistě se blíží čas, kdy Defík půjde do lakovny. Proto v dostatečném předstihu začínám přemýšlet, jakou barvu asi dostane. Nadkolky budou černé, střecha by měla být bílá, ale spodek? Přemýšlel jsem o tmavě modré ale fakt nevím. Možná by nějaká světlejší barva byla lepší. A nebo celý v nějaké barvě metalické? :-p Proto vás prosím a vaše názory a tipy, jaké barvy na Defíkovi se líbí vám a tím mě možná namotivujete na barvu, o které jsem třeba vůbec neuvažoval a nakonec by mě zaujala nejvíc. :-) Auto bude expediční, ne na trial a tomu by měla odpovídat i barva. Sleduju i "Pana" (s velkým P) lakýrníka Mraka a ta tmavě červená barva taky nevypadý špatně, ale je na D110. Na D90 by asi neseděla. Variant je spousty ale každá barva prostě autu nesedne. Tak děkuji za vaše tipy a názory a sem s nimi. :MORE:
Pro představu auto bude vypadat nějak takto - viz obrázek níže. (Karoserie je na podvozku jen tak položená, tak neřešte, že je nakřivo :mrgreen: ). A ještě na střechu přijde světelná rampa.