Jsem poslední dobou hrozně línej něco na autě dělat, ale i tak stále probíhají malé vylepšení. Zkusil jsem z Číny objednat hexy na kola, protože staré mi čas od času přeštíply čepy v poloosách. Tyhle se mi zamlouvali z důvodu obepnutí celé poloosy, tak uvidím co to bude časem dělat. Každopádně se auto zúžilo o 2mm. Aby jste si nemysleli, tak je auto od originálu rozšířeno o 1cm :lol: Koupil jsem 9mm na Iroky a 7mm na Boggery. Cena i s těmi čepy za 4ks 135,- To stojí teď na Mz jen ty čepy :roll:

Líbí se mi to zaoblení u ložiska, protože mě před tím hex drobet šoupal o nohavice :YOP:

Takhle je to namontované :OK:

Do toho jsem se rozhodl naplnit tlumiče, páč po půl roce moje hopsání na dvou udělalo své a už se chovali jak hračka na pružině a dva stále jak nové. Pěkná pasta z nich šla :-D

Když jsem naplnil jeden a viděl jak zase maká, tak jsem naplnil znovu všechny. Na Gmade nedám dopustit. Makají fakt nádherně. Kdyby někdo chtěl vidět video tak je zde:
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas#CIMG3909.jpgTohle vše byla zároveň příprava na Kleť
http://www.rc4x4.cz/topic12722.html. Jenže jako vždy, člověk dělá údržbu a chce udělat pár věcí a najednou zjistí, že dalších X věcí je ve špatném stavu. Chtěl jsem nandat zrcátka, která byla kvůli Trialu dlouho sundaná a po vyndání interiéru koukám, že je v rohu pod světelnou odloupaná barva 2x2 cm. Zvrchu to nebylo vidět, protože to zakrýval rám. A to na místě kde se dělí barvy. Tak jsem z toho místa odškrábl barvu, odstříkl do víčka od spreje červenou, oblepil, štětečkem nanesl pár vrstev, potom černou okolo, pak i na červenou a dnes dal okrovou, která je v interiéru. Když už byla ve víčku, tak jsem natřel rovnou kabílky na vnitřní světlo a rampu včetně šroubků rampy. Z toho opět plyne, že vše špatné je pro něco dobré a kabeláž uvnitř střechy úplně zanikla a já mám z toho radost.
Dnes jsem ponatíral škrábance na nárazníkách a nášlapech a auto je na nedělní extrémní výstup připraveno :OK:

Auto poslední dobou dostávalo hódně zabrat a byl jeden pád za druhým a z nemalé výšky. Proto to odnesla asi ta barva, protože nejčastěji padá na ten rám. Natáčel jsem na další živější video z dráhy a díky tomu dostalo co proto. Když si vzpomenu, jak jsem ho v lednu hýčkal a kastle byla krásná.... :-p No jo bestie 8o

Ať se práší za kočárem :-D