:-D Martine to neznáš jo? Já měl před 13. lety Kadetta a tehdy jsem poznal základ na plasty. Kolikrát jsem procházel nějaké staré fotky a najednou si všiml, že jsem na ty barvičky úchylný asi od 15. let kdy jsem alobalem polepil kotouče na Dodge Viper 1:18 a z červené samolepky polepil brzdové třmeny a světe div se, tak v té době jsem udělal do interiéru stromečky s papíru :lol:
http://pitaw.rajce.idnes.cz/Ruzne_foto/#P1060957.jpgA abych se dostal zpět ke Kadettu a barvičkám, tak jako dělám dnes Tacomu jsem přesně tehdá dělal interiér do Kadetta. Sprej červená Rally a základ na plasty. Vše jsem rozebíral a spreji barvil každičký detail co šel :lol: Úprava homemade i s potahama a spreji asi za 1500,- :lol:

Ten základ na plasty jsem od té doby měl a udělal z něj celou Tacomu. Masku, interiér, podběhy, doplňky a já už ani nevím co všechno. Ale je to super věc. Nevím co mám za značku. Nedávno jsem kupoval další. Stojí skoro 400,- ale fakt to drží proti oděrům jako kráva.
Aplikuji to stejně jako všechny ostatní spreje. Na jemně zdrsněný plast nastříkám základ na plasty. Je takový hodně tekutý, takže není velká spotřeba a zateče úplně všude. Skoro vždy mám strach, že i při malém zmáčknutí se nanese docela velká vrstva a občas i kapka, nebo je to zateklé v rohu. Jenže během 15. minut to je suché a skoro ani není poznat že jsem to stříkal. A pak už jedu jednu vrstvu sprejem s bílou základovkou a u mě pak převážně černou, nebo červenou, většinou 3-4 lehké vrstvy a podle potřeby lak.