Díky díky :mrgreen:
Kola menší právě už nechci, předtím jsem měl kastli Wranglera a na tom byly origo kola ještě o něco větší než tyhle. Pak jsem dlouho bádal jaký kola dát na Defíka, daleko víc scale by byly menší, ale nechtěl jsem přijít o průjezdnost v terénu. Takže jsem dal takovej kompromis mezi tím co patří na Defendera a tím co jsem měl na Wrangleru :mrgreen: A vzniklo tohle. Proto jsem musel i řezat blaníky, aby to nikde nedrhlo a mně osobně se to líbí. Vlastně to i scale je, protože můžeš na doopravdickým Defenderu zvednout podvozek, dát větší kola a vyřezat blatníky :mrgreen: A vzniklo by ti tohle :mrgreen:
Jinak ohledně těch tlumičů, ještě je trochu vyšroubuju, aby to bylo tvrdší a uvidíme. Dal bych taky závaží do kol, ale mám zase strach, aby to auto nebylo už moc těžký. Nemám doma váhu, ale váží to víc než naše kočka, podle mě to má tak 4,5kila :roll:
@PitaW
No a ty nápravy jsou naplněný celý, akorát jsem to už nefotil :P Akorát nebude to pak mít větší odpor ta náprava? když jsem točil naplněnou a originálem tak to šlo víc ztuha. Ale ten 50Z motor to asi zvládne :D
jinak děkuji za chválu, samotnýmu se mi ten rám líbí a asi bych tam nic jinak ani neudělal, což se mi moc často nestává :mrgreen:
Co se týče tlumičů, někde jsem četl, že v nich měnili olej a dávali tam snad nějakej rostlinnej na smažení :D tam jde jen o hustotu ne? A čím mám těžší auto tím bych měl dát hustější? Dokáže někdo prosím něco doporučit? Třeba by to taky pomohlo tomu náklonu:)
Jo a PitaW-e, můžu se zeptat, kde kupuješ ty díly Topcad? Potřeboval bych přední těhlice a ty konce náprav, protože ten plast je hroznej. Už jen kvůli šroubům, dvakrát to povolím a už to nejde utáhnout... Asi by to chtělo celý kovový nápravy, všude rvu lepidlo na závity ale je to takový nahouby ten plast :|