Krachlo Romčo. Plánoval jsem to na prosinec, pak dělal akci Martin Poschlů a začli i ty mrazy, tak jsem se na to už vyprdl.
Ále na příští rok máme v plánu velkolepou akci. Tedy pokud to vše klapne. Desťák- Michal kterému jsem na všech závodech půjčoval Tacomu má už konečně 2 měsíce nový model se zná s majitelem kempu, takže by jsme mohli domluvit přespání ve stanech přímo dole u ohniště a kdo bude chtít chatku, tak ta je kousek výš. Tady je
MAPA a dejte dole v chlívku prozkoumat. Jsou tam pěkné fotky. Ten baráček je hospoda a dalo by se domluvit hromadně jídlo za nějakou lepší cenu, takže oběd vyřešený aj toalety a elektrika. Já bych mohl sehnat dotaci 3000,- Desťák je do toho hrozně zápalenej a já jsem strašně rád, že už nebudu muset vše pořádat a organizovat sám. Bylo by to na bázi Rakouského mývala s tím, že by byli branky od 40-70cm + by se jel jako další soutěž klasický trial, ale ne na dráze, nýbrž v tom lese. Na mapě je lesnatý ostrůvek a je to tam pohádková krajina. Je to ta lokalita z videa z novým Defendrem. To by mohlo být velkolepé. Snad to klapne.