Ty vole :-D Jak se ti tohle podařilo? Já mám 3 roky stále původní převodovku, krom středního kola v převodovce a nedávno toho spodního. Unašeče kardanů mám do vrtule, ale stále drží. Masakr. Jinak koukám další z mála s dobrým hudebním vkusem :-D Slayer, Hatebreed, to první neznám, ale hardcoristů jsem na fóru zatím moc nepoznal. Vlastně nikoho. Jo a ten terén super. Matal forever :FINE:
Ja nevim, dal jsem zavazi do kol a v kombinaci s tim bahnem se to protocilo a konec :D tak to jsem rad, ze se hudba libi, chtel jsem tam puvodne dat Evu a Vaska :D Mam dotaz ) cistil jsem motor tak, ze jsem ho dal do hrnku s vodou a nechal tak pul hodky na pul vykonu bezet. Pak jsem namazal ty dve loziska co tam jsou a kdyz ten motor zapnu a cumim na tu cast, kde jezdi uhliky, docela dost se z toho blíská, obcas to svítí a smrdí to :D jak se teda starat o motor po jezdeni v blate? Asi je nejakej bordel pod uhlikama a neni tam dostatecne velka stycna plocha, tak to bud rozdelam a cistim nebo koupim dalsi motor (uz treti) :D
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1