jooo, tak to na sumave chodi. mam v horni plany tchyni tchana a za zenou tam jezdim uz skoro deset let, zkraje me to pocasi prekvapovalo ale ted uz ne. tam v tom se neda absolutne najit logika :-D. nadmorska vejska, vypar z ty vodni plochy a hlavne smrcina (rozumej hochficht) rozrazi mraky jak chce. casto tam v posledni dobe bejva nabeh na supercelu, umi to tam delat ten typicke okraj, google napovi
Hele, to pocasi tady je skvely!!! Kdyz ma prijit bourka tak prijde, trebas vcera necelejch 5 minut od prvniho zabublani, voda se vyleje a s posledni kapkou uz je zas slunce - leto v plnym proudu. Obcas pouklizime stromy kterych se matka priroda ve vetru zrekla a pak v zime at si napadne treba metr snehu...
18h-18.30h jsem schopnej.Ještě když jsem dnes jel domů,tak když přejedete odbočku na Složiště a jedete dál směr Mladé-tak je tam kruháč,a za kruháčem spousta haldiček,šutry,nějáký červená navážka...taky by se tam dalo.Ale ve finále je mi to jedno,kam půjdem.
Kluci šestku nestíhám,budu rád za půl sedmou.Když mě Wolffe vyzvedneš pár minut před půl,bude to boží.Ale ne v 18.05h :-D Jel jsem ze západu,místama jemnej déšt,ale fakt pár kapek na skle,nepršelo nikde.
no já bych šel,kdyby byl zájem,ale nemám moc času,cca 1.5hodky maximálně.A taky se se v tom zas trochu hrabu,takže něco je sundaný,třetí kanál nefunguje,atd.Ale jako auto to vypadá,zatáčí a jede dopředu ;-) edit-zůsalo bez reakce,tak vyrazím na chatu už ráno,tak třeba někdy v týdnu borci.
Tak jsme hotovy s tuningem domacnosti, ostatni sportovni aktivity z vetsiny taky za sebou, auta v lati na sobotni Wimperk - tak aby deti netruchlily - co v tydnu neco trebas i kratsiho s plynulym prechodem do tmy? Vimperk jedem az v sobotu rano, takze bez lahvace a svetelne show... Tak kdyz uz na autech ty svetla mame... Kdyby jste preci jen neco, potreboval bych to vedet tak den dopredu, at se muzem zaridit a ne v patek. Dekuji za pochopeni.
hmmmm, zakladam timto pri nedelnim veceru cinny vybor pri hnuti stran jezdeni v tomto tydnu, neb to zavani tim, ze by se nas mohlo sejit vic.
proto razem navrhuji i nejzazsi zmineny termin, aby bylo o cem diskutovat cele dny - CTVRTEK a to napr. od 7, pul 8, zde je prostor pro navrhy. vime, ze v pul 9 je uz celkem tma ;-) , ze.
timto apeluji nejen na tech par aktivnich zde v diskuzi, ale - a to predevsim - i na ostatni, kteri se pred letem pro ocekavanou zaneprazdnenost omluvili a od jezdeni distancovali. rubicon, CC atd. nestydte se ;-) mohlo by se nas sejit vic...
proto navrhuji i destinaci - sloziste, kterazto umoznuje sviznejsi jizdu, trialovy pasaze, hillclimb, smradlavy bahno, voda, klasickou expe a nabizi scale fotky na pisku. misak necha nohy doma. ve vic lidech se schazime leda na ortech tak ze bysme pomerili auta i tady, jsou pasaze, kde bude zajimave sledovat rozdily podvozku a koncepci. ovsem to by musela byt ona pestra ucast, ne styry axialy z toho tri se stejnym rozvorem a vahou :-D ...
v pripade masoveho zajmu zajistim kamion s zivou hudbou, hostesky cele bez a raut.