Co se zadní nápravy týče, osobně bych raději upevnil ty vnitřní kloubky linků každý zvláš a né na sebe. Taky ty linky trochu zkrať , nápravu tím vyrovnáš a nebudeš mít tu zadní pružinu prohnutou. Co se předku týče, tvoje řešení je vskutku originální. Nicméně se obávám že by asi dlouho nevydrželo. Přímo pod místem, kde si přišrouboval ten kloubek je vedený horizontálně šroub. Proč jsi ho nevyužil? HL nápravy jsem nikdy v ruce neměl, takže se jen ptám.
Jj Tu zadní nápravu upravím.Koupím si Y ta udělám tří link.Jak seženu díly tak předek předělám.Tu díru u přední nápravy sem nemohl využít protože tlumič je potom nakloněn do předu a netlumí.
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)
rozumím, Pak mě ještě napodlo, vedle toho kloubku je nějaký dírky. Je tam i druhá? Kdyby ano, tak z L profilu co koupíš v obi za pár korun by se dala poměrně snadno vyrobit konzola pro upevnění tlumiče. Nebo už to máš vymyšlení nějak jinak?
Autobus e to pořádnej. K tomu předku. Ten tlumič mi příde teď nakloněn a kdyby si využil toho šroubu jak píše zax tak by byl ve skoro stejný poloze jako je teď a jen bys tam dal delší šroub a na druhý straně to pojistil ještě matkou třebas. A nebo ještě jinak ,ten šroub bys našrouboval ze předu a ze strany oka tlumiče dal matku pro lehčí demontáž tlumiče.
Druhá díra tam není.Ale nějak to vyřeším,asi tím L profilem.Jak sem psal do té díry ten tlumič jde ale potom prostě nefunguje.Takže použiji ten profil. :mrgreen:
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)