ten MAN má krásnou barvu!To dělal někdo kdo má vkus ;-) Už jsem ji oprášil a půjde na rolbu :-) Jinak Bifi-čeká se jen na tebe,Wolff i Tom objednávku poslali,a ty stále nic,tak to dej nějak do kupy,než na to zapomenu-což je u mne běžná věc.
jj je třeba objednat ať mi drží víka u beden :tleskam: :-D jinak dnes dorazily gumy na mana a jsou fakt luxus však uvidíte na wotokabi :OK:bifi ty jsi chtěl nějakej most na wotokabi co kdyby někdo šikovnej vyrobil provazovej nějakej třeba 2m dlouhej hodil by se i na jiných akcích podotýkám šířka alespoň 27 cm :FINE:
Hele borci nechce nekdo na J.A.R.y? Za dva tydny v petek,ve Slavii,kdyby se nekdo chtel pridat,budu brat listky v predprodeji. Jinak kdy a kam pujdem jezdit?!
ty vole petikilo... no tam bude Helena urcite. naposledy jsem byl ve Slavii v roce 2006 na katapultech a to stalo 65,- pro tri.
... no sam na ne vazne nepudu to si je pustim na youtube. nebo usetrim i za proud a pri svicce si to zahraju na kytaru. A vondrackovou si bud namaluju a nebo jenom predstavim, jako to dela Wolff. ale tu mladou :-D ...
to je kultura s váma,jezdím kdyžtak co dva týdny v Praze-Libni,Zenklovou ulicí kolem Vlachovky,tak to vás spíš ukecám na toho Pepíčka Zímu co?! :-D Jinak dorazily magnety,telefon máte,kde víte bydlím.Nebo na ježdění :OK: