DMR píše:Asi už mi víc záleží na vzhledu než totální funkčnosti. :-p
Zapomněl jsem vyhlásit titul BAVIČ ROKU :-D :-D :BYE:
kenny89 píše:Myslím že když to klape tak proč vymýšlet new věci.
No klape ... klape, ale čachrů kolem zmíněných věcí bylo letos dost a chci tomu v dalším průběhu zabránit. Jinak vymýšlet nějaké převratné novinky nějak asi nehodlám.
milan008 píše:Onlina přejímka, to se mi líbí, co takhle stanovit nějaký termín, do kdy by se zde musely představit stroje pro následující sezónu?
Ještě mne napadlo udělat samostatné vlákno - Soutěžní stroje 2015 - kde by se všichni přihlášení presentovali třeba 3 fotografiemi kde by bylo jasné o jakou značku se jedná a jak je na tom s blatníky apod, a bylo by to bez komentářů, pouze by se mohli vyjádřit členové přejímací komise.
Souhlas s jedním i druhým. Vlákno asi udělám. Termín stanovit můžu, ale dost strojů se asi bude chystat na poslední chvíli pár dní před závodem. Jsou to sice čtyři pět měsíců, ale když si vzpomenu, jak jsem si vozil auto na koleje, abych vůbec na první závod vyjel .... :lol: ale jo určitě by to bylo fajn. Ať se tak nějak všichni připravíme na to, co nás bude v depu čekat.
KKA píše:Pro me je urcite nejdulezitejsi pohoda a co nejmin soutezivosti.
Pro mě taky, maximálně!!! Soutěživost zdravou samozřejmě vítám a pořád se s Baluem hecujem, ale stále v rámci přátelského mače. Asi netřeba skrývat, že se vždy snažím zajet co nejlíp, ale aby byl závod v pohodičce je prostě mým hlavním cílem těchto závodů.
KKA píše:Jinak spousta veci jde vyresit i stavbou sekci, je proste rozdil kdyz mam sanci prejet z branky do branky tak, abych nemusel 10x couvat a stejne pak jet na shoz, protoze se tam proste s delsim autem a s mensim rejdem nevytocim, nebo kdyz bojuju jen s projetim samotne branky. To prvni me popravde sere, to druhy je super. Jako me navadi ze si musim couvnout, ale to ze nemam sanci se vytocit, protoze jsou branky tak blizko a navazuji tak, ze bud si nacouvam do uz projete ,nebo to proste nevytocim, to uz je dle me spatne.
Já se vždy snažím stavět sekce tak, aby se toto nestávalo a myslím i na ty autobusy. Taky to hodnotím negativně, když se prostě autobusáci nemůžou do branek naštorcovat ať dělají, co dělají, takže se snažím tomuhle zamezit. Na některých tratích to jde méně, někde více ....
KKA píše: A je pravda, ze kdyz bych se pridal ke stavenim sekci, tak bych nemusel pak jen blbe kecat :-)
Teď sis odpověděl :-D :BYE: