Mysaku ty modelko,nedelni obed asi drzime vsichni,proto chodime rano,nebo po obede,aby jsme to stihli,nebo sli az nazrany :-D Tak na 9tku na konci ty ulice na Hliniku :OK:
Půjde někdo o víkendu?Já bych šel,ale potřebuju trochu plánovat.Utrhnu se asi jen v neděli,sobota jsem pryč.A pro zůčastněné dobrá zpráva,vypadá to,že příští sobotu k Martinovi pojedu taky :tleskam:
no já jedu nakonec taky :OK: Doufám že jsme to přesunuli kvůli airsoftákům s příslibem více aut,o týden.Já se kvůli změně v plánovacím kalendáři malém rozvedl :-D a nakonec dorazí jeden,nebo nikdo.Vypadá to,že bude pěkně bahno,to už se mooooc těšíme :tleskam: BTW-Načal jsem do placatky whisku,co jsem si už před lety přivezl ze staré dobré Anglie a dostal jsem od tatíka hruškovici z místní palírny,tak ochutnáme ;-)
Tom - jede esli se mu podaří přehodit práci TAK TOM NEJEDE MUSÍ MAKAT :-( Kawalski - jede ale nebude moct řídit, takže ho musí někdo stáhnout ( bude nejspíš pod vlivem po čertech) Kmet - jede i s klukem Bifi - jede pokud nebude muset do práce ( zatím hrozba na 70%)
Naposledy upravil(a) Bifi13 dne 02.12.2014 19:15, celkem upraveno 1 x.