no107064
Častý přispěvatel

Re: "SPiNTiRES"-TATRA str.59, LR III str.69;Patrol y60 str 7

Spintires 2014 za 299Kč - MUVE.cz - elektronicky ihned pošlou klíč ke stáhnutí ze setamu
V12
Píšu hodně

Trocha som tuzil Tatru pre poslednu beta verziu, tiene uz funguju, takisto sa mi podarilo vratit priehladnost okien :

Obrázek
V12
Píšu hodně

Chalani, vie niekto v akom formate musia byt textury, ked ich casti maju byt priesvitne ? Jedna sa mi o TGA format, uz som zistil, ze musi byt 32 bitovy, no stale neviem kvalitne obnovit texturu pneumatik. Ked pouzijem 16 alebo 24 bitove TGA, kolesa sa nezablatia, ked pouzijem 32 btove TGA, kolesa su bodkovane.
Poly115
Nově příchozí
Kontaktovat uživatele: WWW

Ahoj všem, tak jsem taky zakoupil tuto hru a jsem nadšený. Proto ale nepíšu... Potřeboval bych poradit, mám volant Logitech GT, ale nejde mi nastavit ve hře plyn. Buď couvám, nebo jedu dopředu... ale auto ne a ne stát. I v nastavení je to nazvané jako plyn/brzda. Nevíte někdo jak na to? Děkuji za rady.
Axial Wrangler Wraith
SCX10 - Jeep Wrangler Rubicon
Traxxas E-Revo vxl
Foto
Web
jaryn
Přispěvatel

Zdravím řidiče ST,

přehodil jsem jeřáb na podvozek kraze 255. Jeden problém a proto i otázka: jde nějak zpomalit ( zjemnit) otáčení jeřábu? "Trhá sebou" a těžko se "zaměřuje". třeba zpomalením na minimum? Stačí navést kde se dá poladit. Díky za případné návrhy. Jaryn

Všem přeju příjemné bahnění :-)
V12
Píšu hodně

Zil a cisternovy naves nie je velmi dobra kombinacia na jazdu terenom, no chcel som doviezt palivo pre Tatru. Zapadavalo to v kazdej mensej jame, preto som zobral Kraza, ze Zila potiahnem. Slo to relativne dobre az do takmer stredu jazera, tam som to zakopal, ze to neslo ani dopredu, ani dozadu. UAZ-om som ale nasiel Kamaz s cisternou plnou nafty. Nebol problem s nou nakrmit Tatru a sup do zachrannej akcie :

Obrázek

Zachranna akcia zacina, ako prvy pojde z bahna Kraz :

Obrázek

... na plny plyn krizom cez jazero :

Obrázek

... a po nom dosla rada aj na Zila :

Obrázek

Zidon155 - este raz vdaka za super auto :OK:
no107064
Častý přispěvatel

zdravím, já jen jak se aktualizuje ST, já jsem na mapě nenašel žádný větve, a aji tatra má normálně průhledný skla, a na steamu je tam nastaveno automaticky aktualizovat, takže nevím zda to je v poslední verzi či ne, ale nic z tohoto tomu nenasvědčuje
zidon155
Píšu strašně moc!

no107064 píše:zdravím, já jen jak se aktualizuje ST, já jsem na mapě nenašel žádný větve, a aji tatra má normálně průhledný skla, a na steamu je tam nastaveno automaticky aktualizovat, takže nevím zda to je v poslední verzi či ne, ale nic z tohoto tomu nenasvědčuje

Musis si tam nekde v nastaveni hry ve STEAMU vybrat "betaverzi" hry :idea: :!:
( ve hre to pak zkontrolujes vlevo dole v menu - verze hry a jaky datum verze ;) )
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
mattock
Nově příchozí

zdravim, hram kratko tuto super hru a chcem sa opýtať či ak si vložim do hry nove auto tak budem musiet hrat od zaciatku ? ako sa odomykaju nadstavby v garazi ? vdaka
V12
Píšu hodně

Nadstavby sa neodomykaju. Vsetko je dostupne hned od zaciatku. Existuju ale obmedzenia, co na ktore auto dat. Nie vsetko prislusenstvo sa hodi na kazde auto.
Co sa tyka pridavania aut, vsimol som si, ze to vymaze postup hry a treba zacat odznova. Inak pozor - Uspechy (Achievments) nepribudaju, ked mas doinstalovane auta ci ine doplnky. Takisto nefunguje ani multiplay.
V12
Píšu hodně

Na oficialnom fore som si precital dost desivu spravu, ze vyvoj SpinTires konci :
http://www.oovee.co.uk/forum/topic/9763-end-spintires/

Vie niekto nieco viac ? Bola by to velmi velka skoda, pretoze je tu obrovsky potencial dalsieho vyvoja. Som zvedavy, ci vyjde aspon Map Editor. Dufam, ze ano.
Deff maniak
Píšu hodně

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-(
Jiří Huser
16 let
1:8 Land-Rover D130(minulosti)
1:8 Vaterra acsender K5 blazer
1:8 Vaterra ascender ford bronco
Za chvíli vectra B ;)

http://jerrrrry.rajce.idnes.cz/
maztekk
Veterán fóra

Nevím víc ale je to pěkné šméčko :-(
zidon155
Píšu strašně moc!

Nojo tak uz je to venku:
http://www.pcgamer.com/spintires-creato ... 0&ns_fee=0

Oovee dost spatne "komunikuji" s Pavlem ( hlavni a prakticky jediny tvurce hry, otec hry, vlastnik napadu a tak ;) ) ... neposilali mu prachy .. ( on kuli vyvoji hry opustil zamestnani a byl ted nejakou dobu prakticky bez penez ...) .... a ted ho chtej odstrihnout uplne - -vymazali jeho posty na ofiku foru, s tim, ze vyvoj hry muze bezet i bez nej .... mlzej a lzou porad :(

Mno uvidime jak se situace vyvine dal ....

Kazdopadne i kdyz by to dopadlo nejhur ( ze by ho vyradili z vyvoje hry ) tak on sam chce aspon dodelat implementaci modu do hry ( ofiko pro lidi, ze by mohli jednoduse vkladat svoje auta do hry a pro vsechny by to fungovalo ) + zahrnout editor map .... nejspis by pak zacal pracovat na novy hre se stejnou tematikou ...
Tak mu drzme palce :)
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
salamandr5321
Přispěvatel

Takže pokud to chápu správně,nemá cenu čekat na novou mapu a tu spoustu věcí,které tu byly tolikrát sklibované? Nezlobte se tu na mě,(nebo mě klidně ukamenujte),ale nezdá se my to zrovna moc fér. Není mě líto peněz za origo hru,ale spíš toho času pročítáním tohoto fora a stáleho čekání až se tohle a tamhleto udělá pořádně a hlavně dotáhne do nějakého zdárného konce! Můj názor je ten,že celá hra byla uspěchaná a vyšlo se sní zbytečně moc brzo a problémy se řešily zaprovozu. Z toho my vyplívá jen jedno,někdo si na tom chtěl nahrabat peníze a o hru a tudíž hráče mu vůbec nešlo!!! A to mě fakt mrzí! Pánové nezlobte se tu na mě,nemyslím to adresně na toho člověka co je ted mimo hru a hlavně nevydím do zákulisí toho všeho,jen jsem dost zklamaný a tak jsem tu napsal jen svůj názor!

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“