začínam robiť na H1-ke a hľadám vhodný rám, ktorý by som použil - bude to v mierke 1:7 a chcem ho dať vyrezať laserom, čiže si musím najskôr spraviť nejaký výkres. Skúšal som hľadať na webe výkresy k rámu, podvozku, ale na nič som nenatrafil, ani len žiadny model, ktorý by som si už nejak v mierke upravil. Nevedeli by ste mi niekto pomôcť? :YOP:
Monty, keď nemáš čo poradiť, tak radšej nepíš nič. strávil som na Google niekoľko hodín a nenašiel som nič, preto som položil otázku sem na fórum :-I Wendis, díky, ale ja potrebujem len rám, kostru Hummera.
Wendis, áno ma nezávislé zavesenie, ale na niečom zavesené byť musí :-D
Hanys, tie odkazy vyzerajú veľmi nádejne :OK: Pozrel som to len tak zbežne, lebo som len na mobile, ale možno tam nájdem, čo potrebujem :HOPS: Nápad s malým modelom je tiež veľmi šikovný, to by ma teda nenapadlo :hura:
Tahle přezdívka mi tedy k tobě vůbec nejde!!! Dovedeš vůbec něco?? Zatím se ti tady někdo snažil pomoc a ty máš stále jen a jen problém.. Nevím co na Googlu jsi dělal hodiny...ale když trošku budeš chtít,je tam kastlí plno i zespodu a bez kol,kde jde dost vidět..Podle toho by to postavil snad každý..
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Tá prezývka sa so mnou tiahne polku môjho života a príčiny jej vzniku ti naozaj nemusím objasňovať. Okrem toho môžem vedieť množstvo ďalších vecí, o ktorých ty vieš nič a keďže ma vôbec nepoznáš, len ťažko môžeš posúdiť či sa mi tá prezývka hodí alebo nie :-I A keby som nemal žiadny problém, tak sa zrejme na nič nepýtam. V modeloch som niekde na rozhraní začiatočníka a pokročilého, navyše prechádzam z crawlera na non-scale model, ktorý chcem spraviť, v rámci možností, čo najprecíznejšie. Aj preto som si dovolil položiť otázku tak ako som ju položil. Toto je fórum kde si majú ľudia pomáhať, zdieľať informácie a skúsenosti. Za rady som Wendisovi aj Hanysovi slušne poďakoval, tak nechápem, čo máš za problém ty, Tomhabmw. A ja skutočne nepotrebujem obrázok karosérie, ani som sa na to nepýtal. Mne ide čisto o rám, resp. kostru. Bohužiaľ, nemám také výtvarné schopnosti, aby som si ju dokázal podľa obrázku prekresliť, navyše keď je ten obrázok pod nejakým uhlom. Preto otázka na výkresy či plány :OK:
Ale psal Ti to už Wendis ... :-( H1 nemá klasický žebřiňák,ne? H2 a H3 už ano,ale H1 má jen takové jekle..nebo jak to napsat.. :P
P.S - Nechceš třeba napsat dotaz do Hummer Centra v čr,sr ? Já měl třeba kompletní servisní manuál v elektro podobě na CD na H3 a bylo tam vše rozkreslené. Akorát nevím jak tady,mě to poslali z Ameriky.. :wink:
Naposledy upravil(a) Tomhabmw dne 11.01.2015 17:56, celkem upraveno 2 x.
2 x CC Pajero ala Mrak... CC ...Lada Niva Liaz Dakar 85 1:10 TRX4 Defender.. MTS...
Tak to jsi mě dostal :OK: . Já pod H1 nikdy nebyl a žil jsem čoveče v tom,že to má jen nějaký pomocný rám a je to samonoska třeba nějak jak Niva...No,jo...člověk se stále učí.. :oops: :oops: