Asi neupadnou, ale vypadá to hrozně :-D Tady je to perfektně vidět. Doleva v pohodě a doprava šmajdání.
[youtube]WLb_SUjkM-U[/youtube]
Ale od včera do dnes jsem na Tacomě dost máknul a a pár věcí vylepšil.
Tuning , tuningového řízení od Slicka a obutí Boggerů :-J
Jak jsem tento týden psal, že mám chuť na Boggery, tak přišla zásilka na míru od Leeho a já mohl začít přezouvat. Chtěl jsem udělat pár věcí, jenže jak to bývá, rozebíráním člověk nachází další věci co by chtěli předělat a tak se to nakupilo. Slick mi asi před 2 měsíci poslal nové držáky na vršek tlumičů. Jenže jsou 3mm silné a tak by byly špatné, kdybych je přikryl podběhy. Rozhodl jsem se je nechat venku a propilovat na domky tlumičů.

S broušením přišli na řadu i spodní držáky.

Asi měsíc se mi válí doma nové "C"huby. Bylo na čase je vyměnit, protože zrovna na té straně jak šmajdá to kolo, má ta objímka hroznou vertikální vůli a taky tomu přispívá.

A pak následovalo barvení všeho. Držáky, límce disků, kroužky poloos, Céčka, disky,tyč řízení a podběhy :FINE:

Vyrobil jsem novou tyč k řízení, protože mi přišlo, že ta zahlá v natažení šla moc do stran a nešponovala tolik těhlici.

Z čeho mám ale velkou radost jsou nové zvýšené podběhy. Sehnal jsem jen krátké CD obaly a díky tomu mne napadlo tam nalepit duši z kola.

A tohle se skrývá pod podběhy. Přemýšlel jsem dát to černé, ale byl jsem na barvičky zvědavý a to se mi taky zamlouvá :YOP:

Řízení bylo hotovo a já mohl nazout konečně Boggery. Převážil je, nabarvil a voala :hura: S těmi límci jsou nádherné a jak jsem je tam dlouho neměl, tak se na ně hrozně těším :HOPS:
ZávěrPřelétl jsem vše hodně rychle a dal spoustu fotek, tak to vyhodnotím teď. Tím vším jsem tentokrát zabil asi všechny mouchy jednou ranou. Ty Slickovo spodní držáky tlumičů jsem vrátil úmyslně, protože jsem to dal i jako doraz na šmajdavé kolo a ta rovná tyč to krásně přitáhne a taky jsem potřeboval spodek tlumičů uchytit do stran, kvůli roztaženým vrškům, aby nebyli do "V". O pár procent jsem i přidal servu na této straně. Jinak ty Slickovo těhlice po pár měsících bez sebemenších vůlí a ložiska jdou stále jak po másle. Fakt boží :!: Díky tomu všemu jsem taky snížil předek o jeden cm. a zadek o 0,5cm a do předních tlumičů jsem vrátil ty gumové dorazy a zároveň všechny přeplnil. Ve všech tlumičích ubyla čtvrtka oleje po půl roce. Projížděl jsem to po bytě a zdá se to o dost lepší, ale to se ukáže venku. Každopádně nápravy zvenčí nemají teď žádnou vůli. Jen drobet kola díky poloosám. Takto mám rejd přes vysílačku.

Podběhy vyšli také parádně.

A tady je dvoudenní výsledek se zařezávači sněhu. Zítra ho jdu hned provětrat.

Všechny fotky odsud dál
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas#20150203_161737.jpg