nezáviďte prostě si mám z čeho vybrat třeba dneska mám chuť až přijdu z ježdění postavit londýnskej autobus :-D protože přesně tenhle doma mám a jestli se mnou nebudete jezdit tak tam toho mám ještě víc :EVIL: :-D :-D :-D
kali99-to si jen myslíš že víš :-D ,kdyby jsi viděl Wolfovo" zásoby ",ani ten chlapík co má plastikový modely na Mlýnský toho nemá tolik na prodejně ;-)
Martine krutá barva :OK: Kdyby někdo něco z RCModelex tak dejte,jestli to nenajdu jinde tak bych tam zítra dělal objednávku.A večer dám fotky z dneška,pokud bude zájem tak Wolff dává lekce jízdy s modelem,taková RC autoškola,Peta Rubík už dneska byl :-D
..jo,no, tech krabic s modelama ma wolff opravdu hodne, dokonce ve vic mistnostech, radach, vrstvach a v kulne dalsi. Na pude jsme u nej asi nikdo (krom fandy) nebyl, treba ma i tam. Ten kurnik z dabldekru je luxusni...
Wolffe dodelej toho sawbacka. Drevena korba, orezla toyota... Tim das zase vsem na prdel..
Ten vystrcenej naraznik dava smysl az ted s tou boudou chevyho, az se zda, jako bys to tak nameril schvalne...
Tenhle chevy je pekne po americku policejni auto. Cernobily, jak voni to maj. Vorezly, podreny, rozbity majaky..
skoč do bauhausu k sekačkám a tam mají dobře schovanou takovou tubu jako větší indulona nastojato asi 130kč stojí a je parádní taková tahavá :-D vycpeš celý nápravy a voda nemá šanci :OK: jo gifi dobrej týpek ale moc drahej :OK: