maztekk
Veterán fóra

Re: "SPiNTiRES" -offroad nakladaky a auta; TATRA 148-str. 10

Maká ti ten tvůj Caňon na nejnovější verzi? Nebo znáš nějakou funkční konfiguraci? Díky
V12
Píšu hodně

Taaak mapa Dakar je hotova, len ju musim este zajtra otestovat na druhom PC, ci som do nej pribalil vsetko co treba. Je velmi jednoducha, ide o zabavu s vytunenym Krazom RS pri skakani cez duny, az potom o odvoz dreva.
no107064
Častý přispěvatel

maztekk píše:Maká ti ten tvůj Caňon na nejnovější verzi? Nebo znáš nějakou funkční konfiguraci? Díky

bohužel ne, já to předělat na nejnovější verzi neumím, ale jeden člověk to umí tak jsem mu psal jestli by ji nepředělal.
bosko1984
Přispěvatel

Tak snad to klapne a predela ti na posledni update koukam s Krazem skakat budem a ze drevem :-D
AMD Ryzen 9 5900X / TUF GAMING X570-PLUS / RAM 64 GB / MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC / Lian Li PC-O11 Dynamic Razer Edition / Corsair TX850M / ASUS ROG Strix XG32VC
V12
Píšu hodně

Kraz RS drevo nenalozi, je to zavodak.
Pátrač
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

huh tak mám napsanou objednávku na alzu na DVD a teda jak tak koukám přemejšlím jeslti to nezrušit. Že bych zrovna potřeboval dokolečka něco přepisovat předělávat aby to nějak fungovalo s něčím.. Nebo to je jen aby tam fungovalo něco co si někdo vyrábí..??
CC01 + Niva "Hnilička"
-
CC01 + Niva Expedice Adam 87 (ve výstavbě) zatím Toyota, Touareg
http://patrac013.rajce.idnes.cz/Expedice_Adam_84
Ladaklub CS, o.s.
pepekos
Přispěvatel

Pátrač píše:huh tak mám napsanou objednávku na alzu na DVD a teda jak tak koukám přemejšlím jeslti to nezrušit. Že bych zrovna potřeboval dokolečka něco přepisovat předělávat aby to nějak fungovalo s něčím.. Nebo to je jen aby tam fungovalo něco co si někdo vyrábí..??

Treba citat o par riadkov vyssie a dozvies sa.
Pátrač
Přispěvatel

No nevím jako tady je to každej profesionál co ti řekne přečti si.. Zrovna předevčírem jsem si četl posledních 30 stránek kde se dokola řeší křížení a jaký auta se maj doplnit a že bude nová mapa.. Zbytek je pro mne skoro jak ve svahilštině..Ne každý totiž umí programovat xml upravovat si to v asdresářích aby mu jelo to co potřebuje a když se tu někdo pak na něco zeptá tak nikdo ani neodpoví. trochu mrzí. Já se ptal na jednu věc 3 stránky dozadu bez odpovědi. nějaý človíček o stranu zpět má problém s ofiko updaty. opět bez odpovědi. na moji otázku odpověď přečti si. čili vlastně bez odpovědi.. Tak buďto tu všichni tomu rozumí tolik že je pod jejich úroveň poradit a nebo tu nikdo nemá ofiko verzi... Jinak mi to prostě hlava nebere.. Proto jsem se i ptal já na tu ofiko.
Třeba by to stálo za to buď nějak rozdělit ale na to abych si koupil hru pak přečetl 130 stran textu kterej je v tuto chvíli na daný updaty už o ničem... Možná by stálo za to třeba udělat témata dvě tři..
Problémy se spintires Instalce Updaty...atp..
Pokec okolo nové mapy auta a ladění
nevím..
CC01 + Niva "Hnilička"
-
Ladaklub CS, o.s.
zidon155
Píšu strašně moc!

Patrac: Hele kup si ofiko hru - nainstaluj a ono ti to pak ze Steamu nainstaluje samo nejnovejsi update ;)
Hra je normalne s nim hratelna - Budes tam mit ofiko nakladaky ( Kraz, Ural, Zil, Maz, Kamaz a nejaky jejich varianty + Uaz ) + mapy oficialni ( je jich 5 asi? ) :)

Co se tady pak vetsinou rozebira jsou mody - fanousky vytvorene "bonusy" - auta + mapy - ze zacatku si toho nemusis vubec vsimat ;)
Doporucim ti hrat Spintires v zakladu ofiko verzi - projed si postupne vsechny mapy, vyzkousej vsechny auta ... az to budes mit omrkly a budes chtit tak potom teprve se vrhni do sveta modu a muzes si tam davat novy auta a mapy - ale ze zacatku si vyzkousej origo hru tak jak je :BYE:

A s tema dotazama - vetsinou se tady ty dotazy opakujou nebo nekdy se stane, ze nejakej dotaz zapadne v lavine textu .... kdyz to jde tak se snad vzdy nekdo pokusi odpovedet ;)

Uzij si offroudeni! :YOP:
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
Pátrač
Přispěvatel

zidon155 píše:Patrac: Hele kup si ofiko hru - nainstaluj a ono ti to pak ze Steamu nainstaluje samo nejnovejsi update ;)
Hra je normalne s nim hratelna - Budes tam mit ofiko nakladaky ( Kraz, Ural, Zil, Maz, Kamaz a nejaky jejich varianty + Uaz ) + mapy oficialni ( je jich 5 asi? ) :)

Co se tady pak vetsinou rozebira jsou mody - fanousky vytvorene "bonusy" - auta + mapy - ze zacatku si toho nemusis vubec vsimat ;)
Doporucim ti hrat Spintires v zakladu ofiko verzi - projed si postupne vsechny mapy, vyzkousej vsechny auta ... az to budes mit omrkly a budes chtit tak potom teprve se vrhni do sveta modu a muzes si tam davat novy auta a mapy - ale ze zacatku si vyzkousej origo hru tak jak je :BYE:

A s tema dotazama - vetsinou se tady ty dotazy opakujou nebo nekdy se stane, ze nejakej dotaz zapadne v lavine textu .... kdyz to jde tak se snad vzdy nekdo pokusi odpovedet ;)

Uzij si offroudeni! :YOP:

Děkuji za jednoznačnou a jasnou odpověď. Hru budu kupovat přes Alzu protože mám doma pak placku. navíc Alzu mám za barákem a vyjde to o 200 levněji. než přes Steam.
CC01 + Niva "Hnilička"
-
Ladaklub CS, o.s.
V12
Píšu hodně

Tiez som prvu kopiu kupil cez Alzu, druhu ale cez Steam - vystihol som super zlavu - cena okolo 8 EUR :tleskam:
V12
Píšu hodně

Mapa Dakar hotova, doladena a otestovana, stahujte tu :

http://ulozto.sk/xD4pd9vo/dakar-rar

Je pre SpinTires 11.1.15, po uprave headeru je ale pouzitelna aj pre Legacy.
Taktika :
1. s Kraz RS vybrat vsetky odhalovaky
2. najst v lese T813 s garazovym navesom, ma sucho v nadrzi aby to nebolo tak jednoduche :twisted:
3. dotiahnut ju ku garazi a tu odomknut
4. Nezabudnite demontovat tocnicu, ked pripajate vlek na dlhe klady !!!
5. povozit drevo

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Zda sa jednoducha, ze ? Ale v pusti medzi dunami to vyzera uuuplne inak :twisted:
no107064
Častý přispěvatel

Pro Ziddona: hele a nepřemejšlel Pavel někdy nad tím, že by urychlil vydání toho editora a dal ho na prodej jako rozšiřující doplněk? Víš jak třeba za pětikilčo rozšíření ... doteďka to je jen, že si člověk koupil hru, takže jednorázovej poplatek a mohl hrát, ikdyž autor neustále na ní pracuje, proto by nebylo špatné vydat doplněk jako je editor (který si samozdřejmě koupí jen ti co ho chtějí) a tím pádem od skalních hráčů dostane další peníze na rozvoj hry.

Viz jak MMO hry, tam sice můžeš hrát zdarma už od začátku, ale pokud chceš něco extra tak si připlatíš)
V12
Píšu hodně

Bohuzial Pavel nie je ten, kto urcuje pravidla.
zidon155
Píšu strašně moc!

No mozna to bude placeny - ten editor ... fakt nevim - to bude pod vladou Oovee vydany - tak buhvi co s tim provedou ... :roll:
A editor Pavel vyda AZ BUDE HOTOVEJ ( zatim neni ;) )
- jo jeste jsem chtel napsat, ze SCHVALNE nikdo neblokuje editor - ty vase mapy nefungujou jen proste proto, protoze to Pavel neustale vylepsuje a i do editoru i do map dava nove veci ( stejne jako xml (treba u auta) se od zacatku zmenilo uz nejmin 20krat!) - proste to je evoluce a ten ukradenej editor je starej ... ;)

a jsem ZIDON ... neee ziddon a podobne ;) :P
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“