petajsb píše:no107064 píše:petajsb píše:no107064: jooo ta cesta vypadá dobře :) ještě pod ní nějakej svah pořádnej a bude to paráda :) Mám čoveče na tebe dotaz (nebo i na všechny, co by znali odpověď na mou otázku). Stáhnul jsem si vejtřasku a pak JSGME a podle návodu na youtube "nainstaloval" tu vejtru. Chci jí mít jako další auto ve hře a nenahrazovat žádným autem. Jak jí ale hodim do nějaký mapy, třeba do abandoned mines? Aby třeba na začátku stála u garáže, když k ní dojedu tim kamazem s návěsem.
Děkuju za odpovědi.
přidat aut si do stávající mapy můžeš kolik chceš, i do rozehrané ...
https://www.facebook.com/SpintiresmodsaddPokud ale sis stáhl můj "super pack" tak zrovna na abandoned mines xml auta pojmenuješ jako vehicle1 tak ti bude stát kousek od garáže jako nové auto
pro abandoned mines platí vehicle1-4
canyon vehicle5-8
Sandy coast vehicle9-12
Díky moc za návod. Včera jsem to zkoušel s vejtrou a šlo to jak po másle, stáhl jsem si ten tvůj .xml tý vejdy, ve hře to připojil jako vlek. Pak jsem hru vypnul a přepsal to xmlko z toho adresáře trucks a pak znova do hry a vejda už byla jako další auto :OK:
já tam na ty stránky na FB dávám již předchystané mody, že se naimportuje mod a pak se jen mění hotové xml soubory aby nemusel nikdo upravovat nic přímo v xml kódu ...
jo jinak přes to přidávání aut přes "vlek" se musí dodržovat logická pravidla jako to že ,když budu mít přidané jedno auto takto na mapě, a budu chtít přidat na jinou mapu (tím že nakopíruju xml ve formě vleku) ale zůstane to ve fázi "vleku" a otevřu tu původní mapu kde je již předělané z vleku na vozidlo tak to v lepší příadě hodí chybu, v horším zničí celý save ... takže pokud je již na jiné mapě mod jako auto a chci přidat na další mapu, tak přemazat "trailer" xml přidat na mapu a pak zpátky přemazat na vozidlo ...