V12 píše:Vcera vecer mi prestal chodit editor - vraj nemoze vytvorit Plant Billboardy. Skoro ma vystrelo. Po hodine dohovarania som ho ale priviedol k rozumu. Uff, bola to narocna hodina, najprv som si myslel, ze je v kybli na 99% hotova mapa, z toho by ma klepla pepka. Zistil som ale, ze neotvori ziadnu mapu, ani tie ref_blablabla. Z toho som usudil, ze problem nie je v mape, ale niekde inde. Nasledovala preinstalacia editora do ineho adresara, vymazanie jeho cache (AppData\CombineTool), prepisanie ciest k jeho novej lokacii a presun prebuild adresara ako aj doteraz naskreckovanych modelov a textur. Potom to uz zacalo fungovat. A toto cele iba preto, lebo sa mi nepacila nepriehladna skareda textura na zabradli toho velkeho zeleznicneho mosta, tak som sa pustil do jej upravy a popri tom asi vymazal nieco dolezite. V kazdom pripade je to uz OK a vyvoj ide dalej.
jj billboardy to znám, sem to tu psal pár stránek zpátky ... skoro hotová mapa a bum ... přeinstalace nic ... až pak promazat appdata a v poho, taky se mi ulevilo ...