Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: FreeKec

Hele zijou..hezky.. ja uz nemel dlouho co cist jak tu neni Wolf tak tu i Fanda chcipl..
noo ja nedelam prcka defa.. tudis krizeni metr vejska kastle snad akorat... kardan je zkracen puvodni byl dlouhej a vyresil jsem to natoceni napravou trochu vzhuru.. tak se uvidi..
dam jednu foto vse jen ilustrace..foto se nemusi podobat finalnimu stavu a autor za foto neruci... mezi blatnikem a gumou je cca 2,5cm v odlechcenem stavu...

Obrázek
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Mira
Veterán fóra

:HOPS: joo to je holcici defendr kteryho chytil nejakej ruskej kavkazskej pasteveckej pes a na rohu tak strasne naprcal, az se mu z toho pootocila i ta zadni naprava.

Tomeeeee, je to hezky...?? no jestli mas nejakou vizi brutalniho offu ovesenyho jak lesackej traktor, tak to asi oukej, ale za me je to teda dost vyrazne takovy... Ne.. To... Rozumis... Ja nechci napsat ze to neni hezky :-D ses Tom, ten Tom, co ma paradni expedicku,vsichni chceme mit bednu na naradi jako Tom na cerokiim, ale toto? To i ten bifiho salon katka valcuje... Musi se to videt v nejaky finalni podobe...
wolff
Píšu strašně moc!

Tome ale víš co je na takovým pěkným defíku nejhnusnější? 8o ty plastový fendry z dinga :-p
poschlmartin
Píšu hodně

Vy jste teda - vždyť je to dobrý! By jste se furt plazili břichama po zemi. Když chce křížit ať si kříží! Sám pozná že pevná bouda je o něco těžší, těžiště vejš znamená převrácení a proto se musí víc přemýšlet... Ale zas takové to lehké crawlení, i ten triálek (ten Vimperskej) si s těma plazivcema těžko užijete, to Tomovo Def si bude vychutnávat...
Plzeňskej trial můžete dát se svejma autama všici. Tam se nejezdí tak vostře, taková dětská záležitost.
Každý má něco. Své pro a proti a jestli se to líbí, nebo ne je dost individuální. Za mě palec nahoru
:FINE:

Nízkejch Defů je všude po silnici - když kouknete na Ladoga trophy, rally Drážďany Wroclaw a další moje oblíbený akce, tak tam jsou rozhodně Defy spíš ala Tom!!!
Mira
Veterán fóra

Vzdyt ja tomu davam sanci kdyz to bude potuneny a priznany. Dokonce i ty fendry nezatracuju, pozor, jak pises, Martine, tak upraveny defy maj zrovna takovy siroky plastaky a tuty jsou razem 100% skejlovy! Nechne Toma at ukaze vic nez holou boudu na vysokym podvozku s axial kolama. Vsak on se pochlapi,je to preci Tooooom! Nas Tom! TEN Tom, takze nejaka vize tam urcite je.
Tom60105
Píšu hodně

Diky Martine..Mira :-))
Hele v Poho... model delam aby se libil mne!! A hlavne nechci udelat Defendera Dle Tabulek.. neni problem koupit disky prcky + kola..pak zavolat leemu zda mi udela na defendera narazniky a ramy a zebriky, stejne tak jako to maji vsichni..vsichni to same jen se lisi barvou.. Hmm co je na tom pak??seriovka..super ale po tom TABULKOVEM Defendru netouzim.. sam si udelam narazniky aby slouzili ucelu a pak ram aby byl dle meho a ne jako z ucebnice.. To muj nazor na defika
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
poschlmartin
Píšu hodně

Obrázek
Mira
Veterán fóra

Fanda 9 píše:
poschlmartin píše: protoze se mi do zadku opiral, nechtel se uplne zasunout. Nemel zadnou vuli

:-D :-D :-D :-D :-D

Ted to vidim, Fando, Martine, to je masakr, to je brutalni veta, aaaaaaaa ja umru smichem
:-D :-D
maztekk
Veterán fóra

Mira píše:
Fanda 9 píše:
poschlmartin píše: protoze se mi do zadku opiral, nechtel se uplne zasunout. Nemel zadnou vuli

:-D :-D :-D :-D :-D

Ted to vidim, Fando, Martine, to je masakr, to je brutalni veta, aaaaaaaa ja umru smichem
:-D :-D

:-D :mrgreen: :lol: Plně souhlasím :-D
poschlmartin
Píšu hodně

A to jste to nezažili... Já jo a Tom o tom už taky něco ví :-D :-D :-D

Jestli to potřebujete tolik jako my...
Fanda 9
Píšu hodně

Ja u toho rval smichy,kdyz jsem to kopiroval :-D Jinak zpet k Tomovi-podle myho je zadni naprava moc vpredu,je to vysoky,narazniky podivny....ale vis co,nejdulezitejsi j,aby se to libilo tobe,a mell jsi z toho radost ty.Protoze to stejne nikdy neudelas tak,aby se to libilo vsem a stejne se nevyhnes recem typu-je to moc takovy,a co tohle,a ta barva....Takze posbirat technicke info a postrehy ano,ale jinak si to udelej podlle svyho,aby jsi byl s vysledkem spokojenej.At se dari :OK:
Bifi13
Častý přispěvatel

No Tome me to prijde takovy divny, skoro jako nejakej Defender. Jo a ta barva je fakt desna.

Hezke velikonoce vsem :tleskam:
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
Mira
Veterán fóra

... A ted Tom neda fotku zas pul roku :-D

Takovy veteran, Tome, s nezalozi si vlakno na stavbu :-( a pritom bychom tak radi sledovali ...
Kawalski
Přispěvatel

Tak dnešní Orty se vydařily, ani kapka vody a tři dny stará zrcátka fuč + protočenej šestihran na zadnim kole tak je disk v čudu.
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
Tom60105
Píšu hodně

Tak co vomáčky...kdo postaví Kamaz???
https://www.youtube.com/watch?v=EzYrxHrhe5A
Axial scx24
Slash 2wd