Ne, neurazil, já beru ze každej má vkus na něco jinýho, jen fráze "Auto s číčou ve znaku" už je mi tak známá a ohraná, že mě to v nějakém únavovém večerním rozpoložení prostě vytočilo, že jsem se nejdříve nedočetl nějakého kloudnějšího názoru, když se tu ke každému příspěvku řeší zajímavý věci, a první co se tu jako reakce objevilo, bylo toto. Ale každý má svoje názory, tohle já nikomu neberu a ani nemá cenu o opaku někoho přesvědčovat. Já si ho koupil hlavně proto, že byť se mi auta jako VW Golf a podobné držáky moc líbí a možná by to byla "jistější investice", ale je jich prostě moc. A na to já nejsem. Předtím už jsem Renaulta, byť jen Twingo, měl, a nemůžu říci půl slova, nesmrtelný to ďábluv stroj. Upřímně, mít peníze na to, abych si mohl dovolit druhé auto na hraní, které nemusí být praktické, věřte, že bych se už taky sháněl po starém, ale pořád krásném BMW E30. Například....Ale toto je koupeno pro učel, k jakému je toto auto vyvinuto. Rodinný vůz, obrovský prostor, podle mě pěkná karoserie i po letech. Nezvyklé auto, které je vymyšleno pro svůj účel velmi dobře. A já jsem spokojen. Na tachometru se za chvíli dostanu na hodnotu 130 000km, a na tohle auta neumíraj. 2.0 dCi, 110kW....Jede to jako namydlený blesk...
Mira píše::-D uzasny. Jsem si tak z hecu rejpnul a cely dva dny se nenudim. Jste uzasna diskuzni skupina :-D sociolog by se nazral..
Hele, koukal jsem na toho forda, dyt je super. Dokud v nem neni nafta. ...neni, ze ne..
Podvozek je jedna basen, dodnes z toho vychazi spoustu modernich aut a s timhle prapodvozkem se stale moc novych aut rovnat nemuze. Navic s nim jako s wrc jezdil Ášín takze mas mou plnou podporu :-D ktera je ti asi k nicemu :-p
Snad jsem neurazil uzivatele s renoltem, muze jit svuj vuz publikovat na renault forum a tam se mu dostane komentaru typu "hmm, ja teda mel lagunu ale tohle to je stroj, uplne slintam" a mas jistotu, ze vazne slinta.
Dyt to rikam, ten internet je nebezpecnej, tady treba ciha Mira, ale rozhodne je na nem i misto pro chvaleni francouzskych osobaku... :FINE: