gufy píše:No Destaku , pěkný to máš :-):-) Kdo vas to jenom s tím Rumem naucil ???? :-):-)
:tleskam: Zdar,alespoň takhle tě můžu pozdravit :-D No a rum? Na závodech nám tu chyběl ten kávovej i když teda RC-taťka Píta ho měl nejspíš připravenej :HOPS: Musíme se za váma vypravit aby jsme vás zas viděli :FINE: Teď jsme se s tou naší slavnou partou (náš kroužek,jak říkám) škrábali na Ještěd a super :FINE: No a co u vás závody? Povedlo se? ;-) Jináč s autem mě strašne moc pomáhá Petr a časem bude dodávat fotky z přeměny,má je všechny :-D pak tu zkusíme vytvořit projekt na Vodníku......Takzvaně pro všechny modeláře dvoudenní táboření v kempu Vodník.Můžou jsem drony,helikoptéry,čluny,drifťáky,závoďáky,off-roady,motorky,crawlery a hlavně expedice :FINE:Vyblbnou se tu bugginy a vlastně vůbec nevím na co jsem si nevzpoměl :OK: jsou tu podmínky úplně na všechnu zábavu,hlavně zázemí na stany,auta a dokonce i chatky tu jsou,8chatek a maj kapacitu po pěti místech a restauračka.Není problém s grilem a ohněm,vše zaleží na domluvě :tleskam: už o tom s Petrem začínáme hovořit víc a víc :tleskam: a chcem ten nápad zrealizovat.......