Este som sa k nej nedostal, no ohlasy ma velmi pozitivne. Vodopad je dokonceny, pridal som este jeden ukol na celkom zaujimave miesto - stavba drevenej rozhladne na kopci v rohu mapy (bolo tam nejako prazdno) :

Prejazdove testy bez zavad, vsade sa da dostat, len na to treba spravnu karu. Zistil som, ze mape trochu chyba blato, takze idem dopracovat este to a je to komplet.
Kraz RS v umyvacke :

EDIT :
Mapa je dokoncena, konecne som pridal bahno, dnes vecer ju niekde upnem, o den - dva bude urcite dostupna aj na spintires.nl. Takze trochu pustim perie, o co v nej pojde :
- zaciatok s UAZ-om, garaz zamknuta, treba najst pristav, tam je Ural s garazovym navesom, odomknut garaz
- 1 pila na ostrove dostupnom troma cestami, z toho jedna je ale iba jednosmerna
- 1 nechutna pasca na nepozornych soferov
- zopar narocnych usekov, kde treba ist fakt opatrne, pretoze zrusite naklad aj auto
- 5 ukolov, z toho 2 su dostupne pravdepodobne iba so silnymi 8x8 (sucastou mapy je T813, ktora to zvlada lavou zadnou)
- dost vela zahalovakov pre prieskumnikov bez zaujmu o zvazanie dreva, niektore su na poriadne nebezpecnych miestach
- 1 bonus na zjednodusenie ziskania T813 Trial, resp. Kraz RS (znameho z mapy Dakar a Most cez Vah) v podobe opustenych banskych chodieb, ale bacha aby ste v uzkych chodbach neuviazli, navijak je tam nepouzitelny
- 1 bonus na skratenie trasy v podobe prechodu priamo cez vodopad - kuk na screenshoty
Pouzite auta :
UAZ, Kamaz s cisternou, Ural s garazovym navesom, Ural pojazdna dielna, Maz 8x8 raketak, T813 expedicia RC4x4, Kraz RS, T813 Trial, pricom standardna Tatra 813 nahradza osemkolku MAZ, trialova je pridana.