gweck píše:To bych taky rád věděl, prostě jednu chvíli tam je a druhou nejni :-D Každopádně tavná pistole je dobrý nápad :OK:
Krasnej Axik :OK:
gweck píše:To bych taky rád věděl, prostě jednu chvíli tam je a druhou nejni :-D Každopádně tavná pistole je dobrý nápad :OK:
gweck píše:Ahoj, díky Milda, koukám, že máš bydliště na Kladně, já jsem teda ze Stochova, ale i tak je velká pravděpodobnost, že se někde potkáme :OK:
Jinak jsem se v tom zase šťoural..... :-p Zjistil jsem, že se mi podezřele viklají šrouby v nápravách, tak jsem dal dovnitř ocelové vložky a prošrouboval to durch až do toho železa, pěkně se to celé zpevnilo a šrouby jdou utáhnout nakrev, hlavně jsem, doufám, prodloužil nápravám krapet životnost, protože tohle místo bylo u mě asi nejkritičtější. Tak uvidím....![]()
milda píše:gweck píše:Ahoj, díky Milda, koukám, že máš bydliště na Kladně, já jsem teda ze Stochova, ale i tak je velká pravděpodobnost, že se někde potkáme :OK:
Jinak jsem se v tom zase šťoural..... :-p Zjistil jsem, že se mi podezřele viklají šrouby v nápravách, tak jsem dal dovnitř ocelové vložky a prošrouboval to durch až do toho železa, pěkně se to celé zpevnilo a šrouby jdou utáhnout nakrev, hlavně jsem, doufám, prodloužil nápravám krapet životnost, protože tohle místo bylo u mě asi nejkritičtější. Tak uvidím....![]()
Toje teda super nahoda protoze i ja sem ze Stochova :OK:
gweck píše:Já jsem si je vyrobil :-D Jestli chceš tak sem večer hodím výkres pro Wraitha, pro jiné nápravy by to mohlo být jiné. Určitě bych to nechtěl vyrábět ve velkém (jsem soustružník z leknutí), to teda předem upozornuju.... :-p
gweck píše:Dobrá, dobrá, jenom mi dejte čas do večera. Já nějak promyslím cenu a zároveň sem hodím "výkres" ať máte na vybranou.
Ahoj Z
gweck píše:...Zjistil jsem, že se mi podezřele viklají šrouby v nápravách, tak jsem dal dovnitř ocelové vložky a prošrouboval to durch až do toho železa, pěkně se to celé zpevnilo...
gweck píše:Dobrá, dobrá, jenom mi dejte čas do večera. Já nějak promyslím cenu a zároveň sem hodím "výkres" ať máte na vybranou.
Ahoj Z