Ahoj lidi za posledních pár dní a pár expedic, jsem zjistil co je potřeba dále vylepšit na Jeepu. První co odešlo bylo prostřední plastové kolečko v převodovce, celou převodovku jsem nahradil kovovou z modelexu po namazání a projížďce nedělá kravál jak jsem se původně bál, jediné co jsem na ní upravil byla výměna kovového spuru za plastový takový bezpečnostní článek takže za mě převodovka zatím super. Následovala výměna plastový céček a konců náprav za kovové a následně také výplň přední nápravy od Slicka, takže céčka už jdou dotáhnout na krev a nejsou žádné vůle ani strhané závity konečně se to člověk nemusí bát dotáhnout :OK: . A v poslední řadě přišly na řadu nové gumy, dlouho jsem váhal jaké ale volba padla po pár doporučeních na Iroky musím říct, že rozdíl oproti originálním od axialu je podle mě dost velký a ty peníze za to rozhodně stojí, s tím souvisí také namontování 10 mm rozšiřovacích hexů. Takže auto stojí jak přikované a nepřevrací se mi už tolik a vyjede kam předtím nemohlo vyjet, jízdu si už o moc více užívám :OK:. Dale je v plánu od Slicka zadní poloosa vcelku + výplň, nášlapy, nárazníky a ochranný rám od mr. Lee a pak se uvidí jakým směrem to půjde dále ;-) Fotky níže

Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima