TATA007007 píše:korvetak:
Počkej, počkej, tak jednoduché to snad není. Ten megapack mám a když přijedu s tou soupravou na skládku, tak mi naloží vždy jen na auto. Přívěs zůstává prázdný. Navíc o deskách a panelech nemám tušení. Já mám jen kameny a dřevo. Takže opravuj PC ať to posunem.
no107064 píše:Jen mimochodem jsem vydal další mapu jestli si toho někdo nevšiml tak je tu: http://ulozto.cz/x2MeJXDi/map-siberian-express-rar
Je to mapa designovaná pro náklaďáky a jde tam o velmi dlouhou cestu 10Km po zničených cestách na pilu a deset kiláků zpět ... je zde nutnost jezdit v konvoji s cisternout, nebo si pár cisteren rozvést po mapě (doporučuji zvýšit objem cisternové nástavby aby se aspoň blížila realitě)
TATA007007 píše:V12, Zidon a jiní:
Nedaří se mi "pustit do mapy" auta s nástavbama a přívěsama. Rád bych ve své mapě osadil např. T148 s nástavbou dumper do mapy mimo garáž a nedaří se. Pokaždé se objeví holá.
Takže mne napadá následující.
1) Možná lze použít jen defaultní nástavby co jsou ve hře (to bude asi ale blbost)
2) Používám špatnou syntaxi : nástavba má název T148 Dumper.xml a je uložena klasicky v média/classes/trucks. Obecně vidím používat spíše malá písmena a podtržítka, což jsem zkusil změnit ale bez výsledku... V Combine tool to píšu do kolonky "Addons", kolonka "Trailer" prázdná.
3) Napadlo mne, že ta nástavba by měla být nahrána i přímo v Combine tools, což jsem tedy učinil, ale opět nic
Pokud tatru umístím do garáže, tak tam tu stejnou nástavbu v pohodě k autu přidám.
Díky moc.
korvetak píše:no107064 píše:Jen mimochodem jsem vydal další mapu jestli si toho někdo nevšiml tak je tu: http://ulozto.cz/x2MeJXDi/map-siberian-express-rar
Je to mapa designovaná pro náklaďáky a jde tam o velmi dlouhou cestu 10Km po zničených cestách na pilu a deset kiláků zpět ... je zde nutnost jezdit v konvoji s cisternout, nebo si pár cisteren rozvést po mapě (doporučuji zvýšit objem cisternové nástavby aby se aspoň blížila realitě)
Já ji sosnul a nejde mi. Je chyba u mě nebo není pro 13.04.15 ?
TATA007007 píše:korvetak: Díky.
no107064: Tvoji práci sledujeme, ale dá to práci. Dloóuho ses tady nezastavil... Pokud se nemýlím, tak jsi používal v minulosti nějaký postup, při kterém jsi přidal auta do mapy aniž by jsi ovlivnil ty defaultní. Je to složité a bylo by to přenosné i na můj výtvor?
Snažím se konvertovat svoji mapu na nejnovější verzi Spintires a vlastním LEVELCONVERT-V020 , který nabízí převod jen na verzi 20150313. Novější už nikoliv. Samo, že mi to s ním nefunguje. Je něco aktuálnějšího?
Díky předem za podporu.
korvetak píše:Pro no107064
Už jsem našel šestou zkratku za tou skálou potokem doprava, trochu zpátky a kousek lesem pak jednou bažinkou, ale tam pak s plným vlekem a návěsem těžce bojuji, přes jezírko a okolo spadlého mostu na pilu to je o dost míň než 10 km. Ale docela slušný záhul. A to jsem si to už pěkně rozjezdil. Mám dvě soupravy na trase a cisternu co je tahá. Ještě že nato mám samé tatřičky.