Mám prosím ještě jeden dotaz . Pokud chci v mapě , dejme tomu vodopád vyměnit Urala který tam má na začátku velký návěs , za Tatru 148 tak aby taky začínala s tím návěsem . Jak mám postupovat ???
Apseron1 : Specialne vo Vodopade nedoporucujem nahradzat Urala Tatrou, je prilis slaba a moze byt problem s nou preliezt niektore kopce.
Konecne som mal cas dokoncit mapu Geocaching 2. Zda sa, ze bude kua narocna, pri testovani som uz zrusil 5 UAZov a to nemam vybratu ani stvrtinu kesiek :twisted: Hned ako ju dotestujem a zistim, ze vsetky pixle su odlovitelne, pojde na spintires.nl. Predpokladam, ze to do piatka stihnem...
Sice jsou tady všichni vys..aní z Tater,ale to je každého věc. Model jako model čert to vem Řeší se pořád takové blbosti kdo co chce za model a mapu do hry a proč není todle a nefunguje tamhlen to. Napadlo také někoho,že když ta Tatra jede tak ten zvuk není reálný.Když něco chcete ladit tak laďte auto tak jak má bejt a nechtějte po Zidon155 hned další truck.jednou je lesní,pak trucj trial,pak pro změnu něco jiného hrozný :-(
Jak to má stihat vytvářet.
Tadle Tatra na videu při přejiždění nerovnosti ječí jako činský 150 ccm skutr při jízdě z kopce až to je nereálné. Nestálo by za to doladit každý truck do detailu včetně zvuku??
Zidon155 děla super stroje už od počátku této hry už od dema a to samé dělá v plné verzi hry a za to mu zde před všemi věřejně: DĚKUJI CO PRO NÁS HRÁČE DĚLÁ.Stojí ho to spoustu času a sil takový model vytvořit.
:mrgreen: Mimo téma: Jak budu mít čas tak na to mrknu. 8) Koukal jsem na trucky na stavbě u závodu a dal by se ulovit reálný zvuk i jiných trucku.
Dnes jsem řešil byrokracii úředníku na městských kancelářích kvuli nějakým papírům a pul dne včudu. Musel jsem si vzít na dnešní den dovolenou v práci. Hrozný úřadování. Nikdy více úřady. :-( :-(