milan008
Veterán fóra

Re: DiRT RALLY - nase souteze na erzetach ;)

A já budu ten osel vzadu, co uzavírá řadu :-D , nemám s tím problém, někdo prostě musí být poslední. Akorát teď jsem 14 dní na chalupě a tak netrénuju.
bflmpsvz
korvetak
Přispěvatel

maztekk píše:No ono je to dané tím že na hladkém asfaltu se to dá docela ovládat ale až zas přijde šotolina budu v řiti. Mít volant je prostě základ, tímto stylem co jezdím budu mít za chvíli namožený palec :mrgreen: Už včera jsem si musel dávat pauzy :-D

Teď ještě zjistit co je horší, jestli zařízlé tangáče, tenisové lokty a vykloubená ramena, nebo namožený palec. :FINE: Každopádně gratulace i s namoženým palcem prima čas. :OK:

Moje dnešní povečerníčkové tři pokusy.

Jednou výlet ven, jednou kat a prázdná pravá zadní a jeden vylepšený čas 6:17.568

Obrázek
Obrázek
https://youtu.be/U9gsq6DYum0
rubiconCB
Přispěvatel

taky se snažím,ale na špičku je to pořád málo....když analizuji korveťakovo video,tak přesně vidím,kde mám rezervy a stejně nic,vždycky se vysekám...jak se zrychlíš v jednom úseku,následující je díky tý rychlosti krizovej 8o

Obrázek

Obrázek
maztekk
Veterán fóra

8o Deset sekund, to je výzva :FINE: Jak píšeš o té analýze, mi skoro přijde že tak poznáš simulátor. Samozřejmě vidím kdy udělám chybu a jak bych to měl jet a zlepšit ale když tu erzetu letím pořád si v hlavě říkám nerozsekej se a radši přibrzdím. Já to, možná mě budete mít za blázna neberu jako hru ale i jako realitu. Možná proto mě to tak baví a jedu tak na co mám ještě koule :lol: Snažím se zlepšovat ale na gamepadu přes šipky je to fakt moc, proto jsem rád za asfalt kde dám plnej a jede to rovně, nemusím korigovat výmoly :mrgreen: Věřím tomu že až seženu volant budu se prát s Milanem, jednou jsem jezdil na G25 a ten zážitek je úplně o něčem jiným. Dotaz na Stigy, na co máte nastavenou ruční brzdu? Nebo jste tak daleko že ji máte zvlášť? Co foto zákulisí kde hrajete, nevadilo by foto? :HOPS:
korvetak
Přispěvatel

maztekk píše:8o Deset sekund, to je výzva :FINE: Jak píšeš o té analýze, mi skoro přijde že tak poznáš simulátor. Samozřejmě vidím kdy udělám chybu a jak bych to měl jet a zlepšit ale když tu erzetu letím pořád si v hlavě říkám nerozsekej se a radši přibrzdím. Já to, možná mě budete mít za blázna neberu jako hru ale i jako realitu. Možná proto mě to tak baví a jedu tak na co mám ještě koule :lol: Snažím se zlepšovat ale na gamepadu přes šipky je to fakt moc, proto jsem rád za asfalt kde dám plnej a jede to rovně, nemusím korigovat výmoly :mrgreen: Věřím tomu že až seženu volant budu se prát s Milanem, jednou jsem jezdil na G25 a ten zážitek je úplně o něčem jiným. Dotaz na Stigy, na co máte nastavenou ruční brzdu? Nebo jste tak daleko že ji máte zvlášť? Co foto zákulisí kde hrajete, nevadilo by foto? :HOPS:

Pro Rubicona: :tleskam: Gratulace za velké zlepšení, Teď nevím jestli mám ta videa dávat na web, bo je to návod (když to tak podrobně analyzuješ) jak mi naplácat, :-p ale já mám rád když se pere o sekundy víc lidí, je pak větší sranda. A abych čekal do půlnoci v neděli až STIG zas po týdnu k tomu sedne a zvedne laťku to se mi nechce. :-D

Pro Mazteka: Já to jezdím na G27 a protože mi vyhovuje u dirtu motokárové řízení mám volant nastavený na cca 210 stupňů, brzdím levou nohou, pak můžeš v zatáčkách držet motor ve výkonu a při výjezdu je to znát, takže aby se mi nepletly nohy moc u sebe mám brzdu nastavenou místo spojky, jezdím na automatickou převodovku, spojku proto nepotřebuji a ruční brzdu jsem nastavil na pravé pádlo. Ale každému to vyhovuje jinak, to není univerzální návod rychlosti. Místo kokpitu, staré křeslo po babičce s polštářkem na gumách abych si mohl posouvat bederní opěrku a 27 monitor. Jako doping kávičku a sodastrem s trochou vínka na stříček, pak se v zatáčkách nebojíš a jdeš do toho po hlavě. :-D :-D :CIAO: :CIAO:
Obrázek

Každopádně tlak od Rubicona působí, dal jsem poobědní trojrozjížďku a slušné zlepšení času: 6:13.151 :OK: A to i ty druhé dva nebyly špatné. Tak Rubicone díky.

Obrázek
Obrázek
https://youtu.be/AVUuOuGQzJg
Premiciog
Nově příchozí

Hojte závodníci, přidávám se k Vám... ;-) :BYE:

Obrázek
Obrázek
SCX10 - Dingo,
SCX10 - Jeep Rubicon
Whelly King
maztekk
Veterán fóra

Korveták, díky za popis tvého zázemí a techniky :hura:

Premiciog, tož vítej :FINE: Moc pěkný čas na začátek :hura:
korvetak
Přispěvatel

Vítám nového závodníka, :BYE: přeji mu co nejlepší časy, málo karambolů a hlásím rychleji už mi to nejde. :-( Tři pokusy ráno, hloubková analýza a tři pokusy odpoledne se stále skoro stejnými časy. :-p
Bo pod 6:13 to nedostanu, takže STIGU na tebe dnes nemám. :NO:
A asi už časově u PC moc nebudu, začínám dovču, tak gratulace tomu kdo vyhraje. :CIAO: Jako skoro vždy. :-D :-D :-D
Naposledy upravil(a) korvetak dne 20.07.2015 9:55, celkem upraveno 1 x.
rubiconCB
Přispěvatel

Tak asi můj konečný čas,víc to nedám :-(
Obrázek

Obrázek
maztekk
Veterán fóra

Obrázek
Premiciog
Nově příchozí

Není času u toho sedět ale po hodince pro mě úspěch....gratulace vítězi

Obrázek
SCX10 - Dingo,
SCX10 - Jeep Rubicon
Whelly King
maztekk
Veterán fóra

Tak co dál Skide?
rubiconCB
Přispěvatel

Něco mi uniklo?Já myslel že vyhrál korveťák.Mr.Skid už se neobtěžuje,nás piráty,informovat že v neděli před půlnocí zajel výtězný čas? :lol:

Obrázek
maztekk
Veterán fóra

Dyť je to tam nejmíň od soboty 8o

Obrázek
rubiconCB
Přispěvatel

A kde asi 8o píšu jasně "informovat nás piráty" ;-) nebo už jsem jedinej,kdo nemá origo?ten obrázek jsem zkopíroval od korveťáka

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“