Max
Píšu hodně

Re: "SPiNTiRES" -offroad nakladaky a auta;LAKATOŠ str.196 :)

" no107064 " maš to blokované a píše to: - Pokud vám vlastník k videu udělil přístup, přihlaste se prosím.

Po přihlášení na server to píše - Toto video je soukromé.
Jak postupovat dál. :?:
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
zidon155
Píšu strašně moc!

Dalsi postup je, ze on musi upravit vlastnosti videa na "verejne" ;) - jinak se na to nepodivame :mrgreen:

HUSTYYY!!!! :-D 8o
[youtube]ooa0t7xT4JY[/youtube]
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
no107064
Častý přispěvatel

JJ :D já si toho ráno všiml, jaktože se na to ještě nikdo nepodíval a pak mi došlo, že jsem ho dopředu nahrál jako soukromé dokud nedostanu souhlas, že ho můžu vypustit a pak jsem na to zapoměl, už je veřejné.
Možná odpoledne nebo o víkendu udělám další tutorial jak udělat třeba část mapy do finální podoby.
Max
Píšu hodně

no107064 - díky za super video. :mrgreen: :P

Jsem odběratel tvých videi stejně jako u Zidon155.
Jen tak dál.Držím palce. :OK: :OK:
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
no107064
Častý přispěvatel

Můžete mi doporučit nějakej dobrej free prográmek na nahrávání plochy ... bandicam je dobrej ale jako free je jen po deseti minutách a v hodně mizerný kvalitě.
no107064
Častý přispěvatel

Druhý tutorial, tvorba promáčené lesní cesty.
https://youtu.be/om5aF9E94fM
Felicia23
Nově příchozí

no107064 píše:Druhý tutorial, tvorba promáčené lesní cesty.
https://youtu.be/om5aF9E94fM

paráda idem skúšať, tie materiály tam mi to vždy padlo, som nevedel že tam musia byť k tomu ešte "externé" súbory. Mne sa najviac zamlouvá povrch tráva po ktorej keď prejdeš ostanú bahenné kolaje, v mape flood sa taký povrch vyskytuje asi najviac...idem skusit diky za navody
korvetak
Přispěvatel

no107064 píše:Můžete mi doporučit nějakej dobrej free prográmek na nahrávání plochy ... bandicam je dobrej ale jako free je jen po deseti minutách a v hodně mizerný kvalitě.

Pokud máš Nvidia grafiku tak ideální je ShadowPlay, dáš povolit snímání plochy a můžeš nahrávat jak dlouho chceš. Dělají se navazující soubory, mě se povedlo na něj zapomenout při nahrávání videa z RZ Dirtu a běžel asi 1,5 hodiny. Ukládám si to v nejvyšší kavalitě v Mp4 a pak přes Pinnacle sestříhám, popřípadě dodám komentář (nahraju bez komentáře a pak namluvím jen malé úseky, jde lépe opravovat) a pinnacl to při exportu zmenší aby to dlouho netrvalo nahrát na You Toube.
Felicia23
Nově příchozí

tak som skúšal a stále mi to vyhodí chybu pri pridávaní toho materiali mapdirt, idem presne podla postupu toto iste mi robilo aj ked som šiel podla nemca, mám pocit že má nejakú schválne poškodenú verziumap editora alebo čo :? keď kliknem na "base" v mapeditore, vyberiem ten nakopírovaný "mapdirt" a stlačím ok tak mi to vyhodí túto chybu a padne to
Obrázek
sim_ma
Častý přispěvatel

já teda vždy vybírám 2 stejně Obrázek
Felicia23
Nově příchozí

sim_ma píše:já teda vždy vybírám 2 stejně

Nefunguje to ani tak neviem co mam zle, bahno aj teren funguje aj som skusal mapu dat len taku holu do hry a ide...
komarek33
Nově příchozí

Ahoj kluci sem tu novej ,ale mám takoví problém když vložím do hry novej auták tak ho mám uplně celej černej a už nevím co dělám špatně a nabo mi tam nejde vubec předem dík za radu
korvetak
Přispěvatel

komarek33 píše:Ahoj kluci sem tu novej ,ale mám takoví problém když vložím do hry novej auták tak ho mám uplně celej černej a už nevím co dělám špatně a nabo mi tam nejde vubec předem dík za radu

Pokud ho tam vkládáš přez JSGME tak zkus jiné a pokud přímo tak se koukni jestli jsi nahrál i složku textures. Některá auta z ruských servrů mají označené soubory v textures azbukou a ne vždy se v meshess odkaz na tyto soubory po překladu shoduje. Potom jsou auta černá, stačí najít v meshes odkaz na soubor a upravit cestu. Popřípadě může jít o starší verze aut, zkus něco z
http://spintires.nl/
komarek33
Nově příchozí

Já se v tom moc nevyznám ,ale nefungujou mi ani od zidona ty tatry což mě mrzí já to kopíruju přes total comander
korvetak
Přispěvatel

komarek33 píše:Já se v tom moc nevyznám ,ale nefungujou mi ani od zidona ty tatry což mě mrzí já to kopíruju přes total comander

Pokud to chceš zkusit přes JSGME tak tady je návod, nebo spíš bude právě se nahrává.
http://youtu.be/S_oqt_vacGc

Tady je JSGME : http://ulozto.cz/xt98MC13/jsgme-zip

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“