komarek33
Nově příchozí

Re: "SPiNTiRES" -offroad nakladaky a auta;LAKATOŠ str.196 :)

korvetak píše:
komarek33 píše:Já se v tom moc nevyznám ,ale nefungujou mi ani od zidona ty tatry což mě mrzí já to kopíruju přes total comander

Pokud to chceš zkusit přes JSGME tak tady je návod, nebo spíš bude právě se nahrává.
http://youtu.be/S_oqt_vacGc

Tady je JSGME : http://ulozto.cz/xt98MC13/jsgme-zip

Moc děkuju už to maká přes JSGME :FINE:
no107064
Častý přispěvatel

Felicia23 píše:tak som skúšal a stále mi to vyhodí chybu pri pridávaní toho materiali mapdirt, idem presne podla postupu toto iste mi robilo aj ked som šiel podla nemca, mám pocit že má nejakú schválne poškodenú verziumap editora alebo čo :? keď kliknem na "base" v mapeditore, vyberiem ten nakopírovaný "mapdirt" a stlačím ok tak mi to vyhodí túto chybu a padne to

nevím tuto chybu vidím asi poprvé ale už podle screenu vidím že podkladovej soubor máš pojmenovanej 1_plaz .... a když už tak by to mělo být mapdirt_1_plaz ... tam jde o to "mapdirt_"
Felicia23
Nově příchozí

no107064
Tak nakoniec som zistil že to robí všade či pri vode či pri cestách...vyčistil som registre v PC a začal som to nanovo nahadzovať aj tie adresáre v editore (medium..až som došiel na texture editor) a vyskočilo mi okno ako som zvolil photoshop a klikol na "OPEN" tak zase tá istá chyba, ďalej som zistil že mi to robí vtedy keď treba niečo otvoriť cez to open ale media idú tak neviem, hladal som na nete dvaja rusi mali ten istý problem, toto by mala byť odpoveď neviete niekto po rusky ? S translatorom som moc nepohcodil :D ak nič tak kašlem nato fakt netušim, ešte som rozmýšlal že či to nebude staým C++ čo mám v kompe alebo čo (ну что нашел в чем дело.? Просто когда создаеш новый Дистрибютер то нужно создать фаил для него. Когда нажымаеш создать дистриб то в низу окно с даными в первой строке выберае карту для Него но не надо выберать просто в поле имя вписать base и он афто создаст карту с таким названием. Для того чтоб зделать дистриб 2 нажать все тоже самое только теперь имя base_1 и так для новых только разные цыфры. Все очень просто. Тем болие здесь должно быть видио с обзором от етой группы.)
link: http://vk.com/wall-55979692_212034?offset=0
korvetak
Přispěvatel

Sosnul jsem si od rusáků spin beta verzi 22.07.15, zkoušel jste tam někdo přidat jiná auta? Saburdan bez uzávěrky a Focus jen s předkem je na h....
Obrázek
Obrázek
zidon155
Píšu strašně moc!

No ted na to koukam - nekdo to zase leaknul .... smarja uz ... :evil: :evil: :evil:
https://vk.com/spin_tires_ru?w=wall-55979692_248950

Tak si to aspon vyzkousejte, kdyz uz to je venku .... :roll:
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
no107064
Častý přispěvatel

korvetak píše:Sosnul jsem si od rusáků spin beta verzi 22.07.15, zkoušel jste tam někdo přidat jiná auta? Saburdan bez uzávěrky a Focus jen s předkem je na h....

focus je na h... i v reálu ... ale ve spintires je to úplně out ... jsem nepochopil proč ho tam dali ...

Pro Felicia: jo nastavils v editoru v settings/paths ??? já to bral jako samozdřejmost a zapoměl to dát do toho tutorialu

EDIT: Cituje se bez obrazku!!! :-I zidon
Max
Píšu hodně

korvetak - ajajaj.
Max_bojovník silnic.

CC-01- verze 8x8. :OK:
Felicia23
Nově příchozí

no nene to uz som aj predtym...kaslu na to kdyz to nejede tak to nejde
V12
Píšu hodně

no107064 píše:focus je na h... i v reálu ...

Tak toto si pos**l na celej ciare :twisted: Ako si to kua myslel ??? :twisted: :twisted: :twisted:
4 a pol roka som jazdil s dvoma Focusmi - prvy bol diesel 2.0TDCI 100kW, druhy benzinak 2.0i 107kW a poviem Ti, ze sofersky lepsie auto z tych, co su dostupne beznemu smrtelnikovi asi nenajdes. Teraz mam Mondeo 2.5T, ktore je sice ostrejsie ako moje predosle auta, ale nie tak dobre ovladatelne ako Focus. A par km som urobil s Focusom ST natunenym na RS specifikaciu - cize okolo 305 koni, 440 Nm a samosvor. Bolo to lepsie ako sex so sefovou sekretarkou :FINE:
Max
Píšu hodně

Mimo téma:(admin smázne):
Myslím si,že je toto téma o něčem jiném a zrovna bych tu asi neřešil Fouska a zrovna do Fordu.To je asi tak normální auto.
Max_bojovník silnic.

no107064
Častý přispěvatel

V12 píše:
no107064 píše:focus je na h... i v reálu ...

Tak toto si pos**l na celej ciare :twisted: Ako si to kua myslel ??? :twisted: :twisted: :twisted:
4 a pol roka som jazdil s dvoma Focusmi - prvy bol diesel 2.0TDCI 100kW, druhy benzinak 2.0i 107kW a poviem Ti, ze sofersky lepsie auto z tych, co su dostupne beznemu smrtelnikovi asi nenajdes. Teraz mam Mondeo 2.5T, ktore je sice ostrejsie ako moje predosle auta, ale nie tak dobre ovladatelne ako Focus. A par km som urobil s Focusom ST natunenym na RS specifikaciu - cize okolo 305 koni, 440 Nm a samosvor. Bolo to lepsie ako sex so sefovou sekretarkou :FINE:

Nový bude asi dobrý, ale to je snad každý auto ... ale mám zkušenosti s bazarovýma jak focusama tak mondeama a to teda celkem bída ... a to nejsilnější mondeo IV 240koní jede hodně mizerně ... superb 2,0 a jen 200koní a maže líp, i převodovka nesrovnatelná, místo vzadu nesrovnatelný, a u mondea dojem laciných materiálů interiéru ... středovej tunel se u každého kejklal, foukání na nohy dozadu udělaný z plastu ... každe co jsme měli na bazaru tak to mělo aspoň jedno ukopnutý ... jak se o tom mluví, jak je to super auto tak jsem byl potom strašně zklamanej ...
no107064
Častý přispěvatel

Zdravím jen se chci zeptat zda nejde nějak globálně nastavit spotřeba paliva ... já mám svoje mapy celkem dlouhý a když vychází spotřeba 100L na 1km (hraji pouze režim Simulace) tak je to hodně přitažený za vlasy ... teoreticky by to někde mělo být nastavitelný ne? když se někde nastavuje z jednoduché obtížnosti na simulaci tak se někde musí brát ten globální poměr zvýšení spotřeby ... ?
Max
Píšu hodně

Řeším obdobný problém při hraní s Tatrama po kopcích,kdy má Tatra spotřebu,že to doslova žere i trávu kolem vozu jakou to má spotřebu.
Chtělo by to parametr pro spotřebu vozu a obsah nadrží nastavit jinak pokud to jde.
Max_bojovník silnic.

Patholog
Přispěvatel

Max píše:Řeším obdobný problém při hraní s Tatrama po kopcích,kdy má Tatra spotřebu,že to doslova žere i trávu kolem vozu jakou to má spotřebu.
Chtělo by to parametr pro spotřebu vozu a obsah nadrží nastavit jinak pokud to jde.

No pokud vím tak jde o to z jakého auta tam máš převody.
Já mám udělané na mých Tatrách originál redukovanou 10 rychlostívpřed a to podle dílenské příručky spotřeba je bezva. Někdo dělá nakladák a ten má 4 tuny místo 10. U těch Tater co brzy vypustím je děláno skoro vše podle originálních dat. Váhy hmotnost nákladu atd. Jinak originál 1 nádrž Tatry na naftu má od 280 l do 320l.

Když se kopírují data z jiného auta např zila tak se nediv že žere 100 :)
Jinak někde na foru je gearbox generátor kde zadáš pár parametrů (pokud je znáš) a ty ti vygenerujou převody je to ve verzi která ti udělá myslím maximálně 6 dopředu. Já si to upravil na více je to v xls souboru.
Patholog
Přispěvatel

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“