Pitrsonn píše:Apseron1 píše:Jen tak pro inspiraci pro ty šikovnější :OK: než jsem já
http://nakladni-uzitkove-vozy.hyperinze ... jUwg7cveUk
V12 píše:Tiez som sa snazil na T813 urobit naklad strednych klad na korbu, ale neuspesne. Automaticka nakladka skoncila hlaskou, ze cosi zavadzia a neda sa nakladat, manualne som nalozil 4 klady, oba ich body zozelenali, takisto boli zelene aj obe nakladove zony, ale naklad sa nevytvoril.
V12 píše:Zidon :
Stiahni Kraz RS, ta, sa hybu. Neviem ale, preco na Tatre nie, je to urobene rovnako.
Este jedna otazka k texturam - ako na 100% zpriehladnim cast textury ? Viem, ako pracovat s alfa kanalom, no to zjavne nestaci :( Snazim sa totiz na Tatru dorobit kardan od motora do prevodovky, lenze je tam kardan z 3D modelu. Podarilo sa mi identifikovat cast textury, ktora je na nom a tu by som chcel nastavit ako 100% priehladnu. To sa mi aj podarilo, ale ked v meshes xml pouzijem Blending="alpha", tak sa cely ram zobrazuje velmi podivne...
korvetak píše:V12 píše:Tiez som sa snazil na T813 urobit naklad strednych klad na korbu, ale neuspesne. Automaticka nakladka skoncila hlaskou, ze cosi zavadzia a neda sa nakladat, manualne som nalozil 4 klady, oba ich body zozelenali, takisto boli zelene aj obe nakladove zony, ale naklad sa nevytvoril.
Ten náklad na korbu s rukou by nato nešel našroubovat? Zdá se mi kratší.
Nepřemýšlel jsi o tom jak vymazlit přístrojovku do T813, V3S ji má docela fajnou, t148 taky tak by se nedalo v rámci aktualizace pohrát i s ní. Tady fotky origo přístroje Tatra 813. To by byla paráda.
korvetak píše:zidon155 píše:Tak jsem se trochu povrtal ve Vejde ;)
:OK:
Vrátil jsem zpět nastavení světlé výšky po tvém snížení při propérování vylézají kola blatníky ven
a upravil rozchod kol, takhle to je asi lepší. I zezadu to jde.
po úpravě
<Wheels
HardpointDefaultY="0.542"
HardpointDefaultZ="0.96"
>
no107064 píše:já jen koukám, že ten přemodelovanej model V3S od rusáků má špatně nápravu ... je přímo do středu kola ... u tý původní V3S "hranatý" tak to bylo správně
zde je realita: http://i.idnes.cz/12/023/cl6/HIG415b40_DSC09536.jpg
Pitrsonn píše:Skus pouzit nastavenia ako je pri sklach, to spriehladnuje textury ..ale kedze T813 ma v podstate cele auto len jednu texturu, tak ti to asi nebude fungovat ..
Pitrsonn píše:<Motor MaxDeltaAngVel="0.1" Torque="210753">
<ReverseGear AngVel="0.17" />
<HighGear AngVel="4.74" />
<Gear AngVel="0.128" />
<Gear AngVel="2.57" />
<Gear AngVel="4.51" />
<Gear AngVel="7.59" />
<Gear AngVel="12.76" />
</Motor>
Vyskusajte na T813 ...