redpow vseobecne komunikuje tak jednou za mesic ..
Tatra promo ;)
[youtube]xHo8SgrexS4[/youtube]
V12 píše:Panove, kapnul som na to, ako urobit X typov nakladov. Bohuzial su v 3 skupinach, ktore su asi napevno nadratovane v .exe. Podstata finty je v nasledovnom :
- do adresara classes/models skopirovat subory log_short_a, log_medium_a a log_long_a z prislusneho adresara media.zip
- v log_short_a upravit tag s addonmi takto : <GameData LoadAddons="load_logs_short,Short logs 1,Short logs 2,Short logs 3,Short logs 4,Short logs 5,Short logs 6,Short logs 7,Short logs 8,Short logs 9,Short logs 10,">
- analogicky to iste urobit s log_medium_a aj log_long_a
- do adresara classes/trucks nakopirovat subory load_logs_short, load_logs_medium, load_logs_long
- subory premenovat podla odkazov z GameData Short logs 1 az Short logs n, to iste pre ostatne dlzky klad, kde n bude cislo typu auta od 1 do 10, T813 bude 1, V3S bude 2, T148 bude 3, T815 4 atd.
- nasledne zo suborov Short 1 az n, Medium 1 az n a Long 1 az n vymazat povodne Required a nahradit ich potrebnymi z daneho auta 1 az n
Subory z classes/models/log_short_a, log_medium_a a log_long_a pouzivat pri kazdom aute, ktore bude tvorit CZ pack. Tym sa zabezpeci vzajomna kompatibilita a bude uplne jedno, ktore auto z packu bude alebo nebude nainstalovane. Pri pouziti JSGME sa budu sice prepisovat, no budu stale rovnake a o to slo. Momentalne bude teda priestor pre 10 aut, nie je problem ho rozsirit podla potreby.
Dajte mi nejaky ten cas, potrebujem ho na prerabku T813 do tejto schemy a tak ju pripravit na pouzitie s dalsimi planovanymi autami.
Sorry za tento elaborat :mrgreen:
V12 píše:Urcite by to slo, ale takto je to univerzalne a ktokolvek moze pridat cokolvek, pricom nebude limitovany menami aut. Iba ich poctom.
T813 je hotova, otestovana v SP, idem testovat v MP. Drzte palce, aby to s touto schemou fungovalo.
V12 píše:Nechcem byt sprosty, ale to auto vyzera, ehm, ako to povedat, hmmm, ehm, priserne. Skoro ako plechova hracka Tatra T815 Dakar, ktoru mal bracho takmer 30 rokov dozadu a teraz sa s nou hra moj syn.
Sorry, nemohol som inak. Naozaj sa mi nepaci. Nema nosnu trubku, polnapravy - proste to, co robi Tatru Tatrou. Jedine, co sa mi na nej paci su kolesa.
Mozete mi prosim poslat V3S, aby som ju prerobil na multipack format ? Multipackovu T813 som uz poslal zidonovi, supne ju na oficialne miesta.
Diky.