V12 píše:Mam ciastocne vyrieseny aj dumper - dokaze nalozit drevo, potom ale treba kliknut Drop Load, do korby sa nasype 30 kratkych klad, tie sa daju odviezt a normalne vyklopit.
Pitrsonn píše:Šmajdalf píše:Nazdar kluci, mám takový trochu trapný problém :oops: Omylem jsem si smazal všechna auta v test mapě a vypnul hru, test mapa teď nefunguje neboť je pohled v terénu a nejde nic dělat, nevíte co s tim :-(
Chod do appdata a zmaz save z level_testcars
korvetak píše:mino621 píše:Prosim da sa ten pack troch map :hura: o ktorom piše korvetak niekde stiahnut.ĎAKUJEM :hura:
http://ulozto.cz/xKDKM9pB/map-pack-v3-rar
korvetak píše:Pokud používáš tuto korbu tak ta již v minulé verzi MP zcela bezpečně shodila hned jak jsi ji dal na auto s ní to v MP asi nepůjde.
V12 píše:korvetak píše:Pokud používáš tuto korbu tak ta již v minulé verzi MP zcela bezpečně shodila hned jak jsi ji dal na auto s ní to v MP asi nepůjde.
Ono to ide :tleskam:
Testoval som vsetky addony, v MP to nepadlo.
Takze este urobit billboardy a T148 je pripravena na testovanie. Nepodarilo sa mi ale separovat vsetky subory, nieco s tym budem musiet este vyskusat. Jedna sa o ten oplenovy prives.
Bohus píše:nazdarek.kde stiahnem tuto novu tatru 148 a tatru 815 do 23.10.2015 ...diky
V12 píše:T148 release canditate 1 je tu :
http://ulozto.sk/xP3YwE1f/tatra-148-rc1-7z
sosajte, testujte a stazujte sa. Co budem vediet, to opravim, co nebudem vediet, necham na skusenejsich.
V balicku su 3 auta :
1. lesovoz - je na sirsich kolesach, dokaze pouzit iba revarske nadstavby a vleky
2. sklapac - nalozit kratke polena, potom dat Drop Load a auto ide s volne lozenymi kladami, ktore sa daju vyklopit, toto je viacmenej iba na okrasu. Alternativna nadstavba cisterna na 1200 litrov paliva
3. univerzalny podvozok - da sa pouzit plachtova korba, korba na naklad, 3 privesy a 3 navesy
V12 píše:Pozeral som to a naozaj, vlek bol prilis lahky - iba 500 kg. Po zmene na 3500 kg pre zadnu cast sa to chova trosku kulturnejsie, bude treba este doladit ucinnost tlmicov. Ale bola tam vaznejsia zavada - chybal navijakovy bod vzadu. Aj to som opravil. Takze poprosim testovat a reportovat chyby. Zajtra asi dam vacsi MP test so synom.
Dotaz na Zidona :
Mohol by si sa prosim Ta pozriet na tu T148 a prerobit jej podvozkove bony podla T813 ?