V12
Píšu hodně

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Korvetak :
Poprosim, posli mi ju.
Diky.

Pitrsonn :
Ako sa Ti podarilo vytvorit novy model pre naklad ? Ked som to skusal, pokus o nakladku skoncil hlaskou, ze nieco ju blokuje.
korvetak
Přispěvatel

V12 píše:Korvetak :
Poprosim, posli mi ju.
Diky.

Pitrsonn :
Ako sa Ti podarilo vytvorit novy model pre naklad ? Ked som to skusal, pokus o nakladku skoncil hlaskou, ze nieco ju blokuje.

Tady je s komplet palubkou.
http://ulozto.cz/xWenFJs9/tatra-148-rc1-zip
Jak jsi psal že ti propadávají klády skrz vlek, to v MP? Že na Hard v singlu jsem je v poho naložil.
[youtube]mrTNnBjKsVw[/youtube]
Naposledy upravil(a) korvetak dne 08.11.2015 9:26, celkem upraveno 1 x.
Apseron1
Přispěvatel

[quote="Pitrsonn"]Rýchla otázka, ako sa textúrujú drevá v nákladoch ?

Dobrá práce vypadá to moc hezky
pepekos
Přispěvatel

Nazdar vsetci! Mam problem podarilo sa mi konvertovat landrovera ale pod autom niekedy (podla nerovnosti terenu) svieti biele svetlo. Skusal som aj odstranit vsetko okolo svetiel ale problem zostal co s tym? :-p
foto
foto
2015-11-08_00001.jpg (30.62 KiB) Zobrazeno 2505 x
V12
Píšu hodně

Korvetak :
Paradne videa. A diky za textury. Dosiel si na to, ako nastavit priemer a sklon volantu ? Pretoze vo V3S Vasil ruckuje po volante naprosto perfektne.

Ked si dobre vsimnes vlek po nalozeni zistis, ze naklad sedi na plosine korby a prechadza cez posledny oplen.

Pepekos :
Urcite si niekde zabudol na nieco ako Flare, Streak alebo nieco podobne, podla vsetkeho v sekcii Ignition.
pepekos
Přispěvatel

Urcite si niekde zabudol na nieco ako Flare, Streak alebo nieco podobne, podla vsetkeho v sekcii Ignition.
Dakujem uz som to nasiel bolo to v addone nie v trucku :tleskam:
V12
Píšu hodně

Trochu som potuzil T148 - zmenil farbu nadob vzduchovych filtrov. Len neviem, pre aku sa rozhodnut - momentalne to mam biele. Na vela autach som to videl aj cervene.
no107064
Častý přispěvatel

jaryn píše:For :no107064

Zdravím, k těm kolizím při nakládce (hard, origo auta, origo mapy,SP). Když přijedu třeba s autem s rukou (kamaz a nástavba na krátké dříví s rukou) k nakládacímu místu a naložím s ním střední klády na Ural 4320 s přívěsem na střední klády (stojí vedle mne) a přepnu se do naloženého urala tak ten v tom momentě získá 100% poškození. Nebo v MP s kolegou (mapa kopec) jsme se naložili (oba ural a přívěs na střední klády) a dojeli na plac ke garáži (co stávají zily 130) a tam se nám oběma z aut dřevo vysypalo . Část zůstala na autě a zadek spadl z přívěsu na zem. Podle mne se měli na zdlouhavé testování vyprdnout a pustit to jako Betu nebo Alfu mezi lidi a tak by se rychleji a efektivněji vychytaly mouchy. No nicméně tato nová verze je zase posun dopředu. Zdraví a hodně motohodin přeje Jaryn

hlavně tyto chyby jsem našel když už jsem hrál tu verzi co unikla předtím proto nechápu to zdlouhavé testování, když chyby staré cca 3 měsíce a celkem okaté ani neopravili ...
Bohus
Přispěvatel

Kde stiahnem alebo kupim subor na vytvorenie upravovanie tychto modov .
korvetak
Přispěvatel

V12 píše:Trochu som potuzil T148 - zmenil farbu nadob vzduchovych filtrov. Len neviem, pre aku sa rozhodnut - momentalne to mam biele. Na vela autach som to videl aj cervene.

Pokud myslíš ty odstředivky na blatnících, tak ty byly z něco jako slonová kost lehce nažloutlé a částečně průsvitné aby bylo vidět jak se zanáší prachem. Vlastní filtry byly pod kapotou a většinou modré. U armády samo zelené. Alespoň u těch tater které jsem řídil.
Koukal jsem se na ten volant, V3Ska ho má skoro stejný jako ty ruské vozy tak to šlo napasovat, tady je problém že je větší a míň skloněný. Pak ty ruce běhají úplně mimo, ale hlavně při jízdě skáčou někam do stran, to je divné, ještě se nato mrknu a když něco zjistím dám vědět.
Naposledy upravil(a) korvetak dne 08.11.2015 11:19, celkem upraveno 1 x.
zidon155
Píšu strašně moc!

Hele BOHOUSI - co to tady jako delas za bordel na foru?! Co tech nekolik nesmyslne zalozenejch temat? Koukej to klidnit - jasan :?: :!:

Vse o tvorbe modu a podobne najdes tady - SAM si to procti a prostuduj ;)
:arrow: http://www.oovee.co.uk/forum/topic/1167 ... new-users/

Jinak vseobecne k tvorbe potrebujes:
1. 3ds max
2. paint.net ( nebo photoshop)
3. notepad
4. spoustu volneho casu a trpelivosti .....
( a jestli mas dotazy tak listuj tematem zpet - uz se to tu nekolikrat probiralo )
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
V12
Píšu hodně

Dotuzeno jest :

Obrázek

Korvetak :
Zaujimave, ze na T813 ten virtualny volant polohu nemeni. Na T148 a ako pises aj na V3S ano. Netusim, kde je problem. Pretoze socket steeringwheel nie je viazany na ziadnu cast modelu.
zidon155
Píšu strašně moc!

Fuj teda ta zluta na zeleny je pekne hnusna cece :-( :-D
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
korvetak
Přispěvatel

V12 píše:Dotuzeno jest :
Korvetak :
Zaujimave, ze na T813 ten virtualny volant polohu nemeni. Na T148 a ako pises aj na V3S ano. Netusim, kde je problem. Pretoze socket steeringwheel nie je viazany na ziadnu cast modelu.

U V3S když jsem tam posadil Vasila tak ruce měl asi 3 metry před autem a tam pletl vánočku, či co to dělal, takže jsem mu přetáhl polohu volantu dovnitř a víc neřešil. Ale jestli by se nedalo jako s polohou přídavků, typu rezervy, sudy, atd. hnout a nastavit i sklon a rozměr pomyslného Vasilova volantu do místa toho tatrovackého. Myslím tím něco jako tady ty povelové řádky někde u přidaných modelů do meshess korby.
<Model
Mesh="models/container.xml"
MeshType="Model"
Dir="(-1.0; 0; 0)"
ParentFrame="RootBone_cdt"
Org="(1.30; 1.2; 0.7)"
Scale="(0.5;0.1;0.5)"
/>
Pitrsonn
Přispěvatel

Pitrsonn :

Nahradil som mesh s vlastným, posuň si ho hore a pozeraj či ti niečo nelezie do auta ....
Iné náklady fungujú dobre, len s drevami mám problém s tou textúrou.

Edit: Ešte by sa zišlo vedieť, že ako nastavím aby po dropnutí nákladu nepadlo nič , len zmizol náklad ? Zmazanie ManualLoads, alebo jeho nastevenie na nulu nefunguje, keďže stále občas spadne jedno drevo ....

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“