Bohus píše:Tatra vyzera super aj ten lesk nanej je super ---pri naklade dreva vlek vyskakuje do vysky dost vysoko.a nechova sa to tak ako ma..jeto na tej modrej tatre.pekna praca inak ...co sa tyka tej novej aktualizacie ...donej sa nemozu pridavat tie preddosle auta ...nepojde to vsak...musia byt spravene natu to novsiu ...diky
tak to jsou dobří zmrdi ... všechny neorigo map objekty nevalí a navíc ještě udělali nějak, že neorigo mapy se šíleně sekají ... proč tak moc chtějí aby lidi hrály ty ubahněný malý origo mapy kde se dvakrát odveze náklad a mapa je během chvilky hotová .... já když sem dohrál origo mapu tak už mě ani nebavilo ju hrát znova
tipuju, že dali umístění objektů jinam ... idiotům nedochází, že to stejně někdo zase vymyslí nějak, že to půjde, kdyby ten čas kterej věnujou blokování map u každé nové verze věnovali na map editor tak by lidi nebyly nasraný a dalo by se to hrát ... no nic, dokud to někdo zase neprolomí tak si aspoň zahraju war thunder, když vyšla nová aktualizace
Od aktualizacie sa seriem s pruzenim modreho traileru. Nech robim co robim - aj ked nakladu nastavim 10 kg, tak vlek skace do vysky a robi salta na Tatru. Uz fakt neviem, co s tym. Pozrite sa na to, prosim.
Rob si srandu z plasteliny :twisted: Zaujimave, ze T148 ide ako predtym. Nechapem, preco sa to tyka iba niektorych veci. Uz som nasiel nejaky ten setup, no pri vyssej rychlosti ide vlek ako na vzduchovom vankusi :(
Může mi někdo říct proč dělají takový naschvály s těma mapama? Já se třeba těšil na ten minulej upg ale bavilo mě to na těch jejich mapách jen chvilku, jak prolomili jak tam dostat mapy tak jsem hrál furt ... teďka už zase zbývá jen čekat až tam budou custom mapy.
tak som skusal mody z verzie 23.10.2015 do 9.11.2015 a idu mi vsetky vytvorene auta stej predchadzajucej aktualizacie 23.10.2015... super ...staci premenovat datum do noveho vydania ...