jaryn píše:For korvetak : děkuju za podrobný videonávod JSMGE. Dostal jsem se do fáze, kdy mám v aktivní části enableru auto převedené, ale ve hře nic. nebude zrada někde v tom, že JSMGE rozbaluju a extrahované soubory :mods, jsmge exe a jsmge oni dávám do hry z plochy? nebo, že mod auta má ve stažené verzi koncovku 7z a né zip (ale stejně se do mods přidává jen složka auta s názvem "před media" ), nebo nechybí mi někde cesta ???? Jinak po spuštění enableru při převodu aut z levé strany do pravé strany aktivní mod) se mi v MODS objevuje JSMGE ini -to u Vás ve video návodu nebylo? Nebo není zrada v tom, že jsem pořídil krabicovou verzi? Nicméně děkuju za maximální snahu pomoci jednomu prehistorickému uživateli :-) Jaryn
P.S: zkusil jsem hru přeinstalovat a ve "správa aut" mám volbu :"otevřít ve službě Workshop" - nemáte oprávnění
Krabicovou verzi mám taky, tam důvod nebude, spouštíš ji přes Steam? Pokud ji máš na Steamu zaregistrovanou bude makat jako ta stažená. Zkus ji přes Steam odinstalovat a znova nainstalovat. Někdy se vyplatí i natvrdo odmazat zbytky co po ní zůstaly po odinstalaci na disku a hlavně promazat Abdata. V levém dolním rohu ti to píše jakou máš verzi hry, je tam 08.11.15? Pokud ne tak ti tyto verze modů nepůjdou a JSGME ini tam mám ve složce MODS taky.
Mod ti nejde žádný nebo má problém jen jeden. Pokud jsi jich víc nezkoušel tak zkus. A i mod musí být do té správné verze hry, tady na foru jsou už aktualizované do verze 08.11.15 ale jinak můžeš mít i něco staršího nebo verzi legasy a to pracovat nebude.