Ono je to asi fakt kus od kusu. Já začínal na čínách MG995,946 atd. Některé vydrželo přes půl roku, jiné stejné 3 týdny a dokonce aniž by projeli vodou. Do roka jsem koupil asi čtvrté a odešlo. Pak Sawoxe 16kg a odešel asi po třech měsících, že zatočilo doprava a už se nevrátilo. Reklamace a po návratu nového za 1-2 měsíce to samé. O tom mi psali i kluci z Moravy. Po druhé reklamace uznána ale po domluvě jsem za dopltek koupil ten Hitec, který makal přes 2 roky a maká dál, jen by chtěl nejspíš nové převody. Balů mi poslal jedno servo na díly
http://www.rc4x4.cz/topic6006-1290.html a to malé kolečko, které bylo vsazené nevydrželo. Mám ale strach o pastorek na motoru. Je lehce chycený, ale při testech se nezdálo, že by to mělo tendenci prokluzovat. A jak jsme si volali, tak mi říkal, že už mu tyto serva odešli asi 3. Je to asi opravdu kus od kusu. V tuhle chvíli dávat a riskovat 600,- za převody nechci a mám chuť na těch 36kg :-) To už bude jak opravdové auto :-D Nevýhoda, že jsem k servu musel vzít dlouhou páku serva, kvůli počtu zubů. Což o to nejde, ale budu jí muset zase barvit :-( Zítra dorazí, tak to hned osadím :OK: