Sprava o stave Terrno 8x8 : - pridal som druhu sadu kolies, su to standardne single pouzivane na Agro a NT - korba so zeriavom vzadu, vyzaduje nadstavec na ram, aby bolo mozne tahat oplen prives - oplen prives znamy z balicka T148 - nova korba na stredne klady, opat nutny nadstavec na ram - nadstavec na ram sluziaci na posunutie tazneho zariadenia smerom dozadu - korba so zeriavom - skladaci vlek na dlhe klady
Dalsi plan : - kontajner ako garazovy naklad - plachtova korba ako garazovy naklad - pojazdna dielna - palivovo - opravny addon kombinovatelny so zeriavom - mozno palivova cisterna na 7000 - mozno prives s kontajnerom ako garazovy prives
Terrno moze tahat vsetky 3 zakladne privesy z krabicovej hry. Tocnu a pripojitelnost navesov neplanujem, nakolko su silne problematicke.
Svetla svietia ihned po natoceni motora z toho dovodu, ze privesy nereaguju na H, takze ked dam obrysky privesu do sekcie headlight, nesvietia nikdy. Preto su privesove obrysky v sekcii Ignition a zapinaju sa rovnako ako na tahaci po nastartovani. Trochu opruz, ale nie tak rusivy, ako keby prives nesvietil vobec, alebo auto nesvietilo a prives ano.
Ad ine kolesa : Lesovoz ma prave zadne kolesa z Kraza, predne siroke z privesu. Povodne som premyslal o terennych kolesach z Kraza - tie siroke supersingle. No na T148 vyzerali dost zle. Stare terenne kolesa Kraz256 su nepouzitelne, pretoze neviem ako definovat stopu dvojmontaze s terennym vzorom - opat velka vdaka Oovee, ze to urobili takto tupo, ked v predoslej verzii boli tracky uzivatelsky definovatelne.
Pitrsonn píše:Tak, ja maximalne dorobim napravy - bude tam vela roboty ... .skp subory alebo .fbx by neboli ?
Edit: + Pridam mozno aj nejake korby a nejake detaily
FBX by sa mozno dalo. Len neviem, ci to nebude privela prace pre maly efekt. Zatial to nechaj tak, na S1 skusim vymenit zadnu cast ramu a korbu. Snad sa mi podari upravit aj hydrauliku.
zidon155 píše:V12: No pockej tam nemuzem napsat "neznamy" ... model je od Stywyho ... predpokladam, ze to vychazi z me puvodni T148, kteroiu pozdeji udelal s hejbacima napravama "ronnie" ? A zvuky jsou odkud?
Nasiel som obrazok, kde bolo napisane : Original mesh by stywy Mod ST13 dev demo Ronnie Tuned by zidon
Pitrsonn píše:Tak, ja maximalne dorobim napravy - bude tam vela roboty ... .skp subory alebo .fbx by neboli ?
Edit: + Pridam mozno aj nejake korby a nejake detaily
FBX by sa mozno dalo. Len neviem, ci to nebude privela prace pre maly efekt. Zatial to nechaj tak, na S1 skusim vymenit zadnu cast ramu a korbu. Snad sa mi podari upravit aj hydrauliku.
Tak spravit FBX nie je problem len da exportovat zo SketchUpu do FBX, rovnako ako dal do 3DS