korvetak píše:Pro No107064:
Sosnul jsem si poslední verzi tvých tří map a narazil na problém s mosty, nemají nosníky, klády jsou volně ve vzduchu a při najetí se propadnou. Je to problém mé vadné verze, něco se mi nenahrálo nebo nosníky nešly zkonvertovat?
Mám 81115 - map pack (Rusian tajga,..... a používám v 8.11.15 přes JSGME.
zidon155 píše:SPINTIRES EDITOR JE VENKU! ;)
:arrow: sosnete na steamu
"KNIHOVNA"
"NASTROJE"
scroolni dolu na "spintires editor"
pravy mysitko - instalovat :CIAO:
no107064 píše:korvetak píše:Pro No107064:
Sosnul jsem si poslední verzi tvých tří map a narazil na problém s mosty, nemají nosníky, klády jsou volně ve vzduchu a při najetí se propadnou. Je to problém mé vadné verze, něco se mi nenahrálo nebo nosníky nešly zkonvertovat?
tyjo tak tohle je teda záhada, já používám ten balíček na poslední verzi přes jsgme a nosníky tam normálně jsou. to je divný, ale zkus ten mappack přemazat objekty z tohoto odkazu, ale bez map, jen čistě objekty (je to odkaz na uložto, ale nevím proč si to myslí, že je to nějaký péčko a přesunulo to jinam), http://ulozto.cz/xyNG5cQ6/level-russian ... 151108-rar
povl píše:no107064 píše:korvetak píše:Pro No107064:
tyjo tak tohle je teda záhada, já používám ten balíček na poslední verzi přes jsgme a nosníky tam normálně jsou. to je divný, ale zkus ten mappack přemazat objekty z tohoto odkazu, ale bez map, jen čistě objekty (je to odkaz na uložto, ale nevím proč si to myslí, že je to nějaký péčko a přesunulo to jinam), http://ulozto.cz/xyNG5cQ6/level-russian ... 151108-rar
To se mi taky stalo,fičím tam s autem s drapákem protože sem věděl že ten most musím dostavět a ono fííha je to naopak.Klády jsou na místě ale tentokrát chybí pilíře.
maztekk píše:matwork1 píše:Ahoj, mám problém s drapákem, dřevo nakládám QWES, ale drapák se ne a ne otočit. R a T nefungují. Ani v nastavení jsem to nenašel... Umíte mi někdo prosím poradit?:)
A,D pohyb do boku
W,S od sebe k sobě
Q,E nahoru, dolu
R,T otáčení drapáku
4 otevření a zavření drapáku
neustálý pohyb kamerou současně s pohybem kamery myší
To musí fungovat.
mino621 píše:nevie niekto prečo sa mi neotača drapak na tatre 813 dakujem za odpovede. :-( a chcem sa spytat perfektnych moderov ako pokračujete na tatre 815 ste perfektny držim Vam palce : :tleskam: