V12
Píšu hodně

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Az poobede, som v robote, OCR skoncila...
no107064
Častý přispěvatel

korvetak píše:
no107064 píše:pro korveťáka: jo jen v tom media packu mám přidané dvě auta T813 a T148čku a pár úprav cisternových nástaveb a návěsů ... pro moje mapy je potřeba trošku reálnější hodnoty pro tyto doplňky

Díky za snahu, ale asi je problém někde u mě.
Stáhnul jsem postupně všechny možnosti, promazával, zkoušel a mosty mám stále bez těch sloupů. Nevím už kde je chyba, naštěstí to jde objet, tak už to neřeším.
Zajímavé že to nešlo ani s těmi komplet medii, prostě není mi přáno.

tak to je fakt haluz, no ale právě nejseš jedinej komu to nejde, což je divný, ale i po tom co jsem vzal moji složku media tak to fakt nechápu, přitom všechny soubory jsou v media, nikde jinde být ani nemůžou, protože ty map objekty jsem taky stahoval z internetu ... sice to jsou mnou vytvořené mapy, ale konverze mapy a objektů dělalal už někdo jiný. Nezbývá než počkat na ofiko editor ... to pak bude všechno vyřešené.
zidon155
Píšu strašně moc!

[youtube]w0ogqAixO18[/youtube]
CC-01 UNIMOG ;-)
EX: CC-01 Suzuki Samurai Long :-)
http://zidon155.rajce.idnes.cz/
Taurus84
Častý přispěvatel

Po dlhšej dobe som pustil ST a pozerám, že celkom to posunuli ďalej. Akurát mi nieje jasné, odkiaľ mám sťahovať módy? Po kliknutí na tlačítko "Browse workshop" v hre, sa mi zobrazí internetová stránka s neexistujúcim obsahom. Ako to je? Módy sa inštalujú po starom, či jak?
rogerer
Nově příchozí

zdarec, taky jsem se po roce vrátil ke hře, když mě to pořád spamovalo na facebooku a nestačím se divit,stáhl jsem to ze steamu celé znova, nová auta, novější fyzika, paráda, musím do toho proniknout, nové mapy zatím nic, jdu si tu prolistovat pár desítek stran zpět abych si tam vratil zas tu tatrovku, tak sorry za spam:)

edit: prvně asi otravná otázka kde seženu toto projel jsem to zpět až k 220.stránce a nic, nevím ani co to je.
A T815 jestli dobře chápu tak placená cca 65usd (což je vzhledem k ceně hry asi trochu mimo ale vypadá fajnově)
V12
Píšu hodně

Takze prave bojujem s Editorom. A poviem iba tolko, ze ten boj bude velmi tazky. Pretoze musim prepisat vsetky odkazy na modely, kolesa, textury atd. Drzte palce, aby mi v polovici roboty na Terrno 8x8 nedosla trpezlivost a nerozmlatil komp :twisted:
korvetak
Přispěvatel

rogerer píše:zdarec, taky jsem se po roce vrátil ke hře, když mě to pořád spamovalo na facebooku a nestačím se divit,stáhl jsem to ze steamu celé znova, nová auta, novější fyzika, paráda, musím do toho proniknout, nové mapy zatím nic, jdu si tu prolistovat pár desítek stran zpět abych si tam vratil zas tu tatrovku, tak sorry za spam:)

edit: prvně asi otravná otázka kde seženu toto projel jsem to zpět až k 220.stránce a nic, nevím ani co to je.
A T815 jestli dobře chápu tak placená cca 65usd (což je vzhledem k ceně hry asi trochu mimo ale vypadá fajnově)

Je to Zil Mongo a je odsud.
http://spintires.nl/zilmongo/
A ta 815 za doláče je do rusů, tady jejich stránky.
http://vk.com/workredpow
jirne
Nově příchozí

no107064 píše:
korvetak píše:
no107064 píše:pro korveťáka: jo jen v tom media packu mám přidané dvě auta T813 a T148čku a pár úprav cisternových nástaveb a návěsů ... pro moje mapy je potřeba trošku reálnější hodnoty pro tyto doplňky

Díky za snahu, ale asi je problém někde u mě.
Stáhnul jsem postupně všechny možnosti, promazával, zkoušel a mosty mám stále bez těch sloupů. Nevím už kde je chyba, naštěstí to jde objet, tak už to neřeším.
Zajímavé že to nešlo ani s těmi komplet medii, prostě není mi přáno.

tak to je fakt haluz, no ale právě nejseš jedinej komu to nejde, což je divný, ale i po tom co jsem vzal moji složku media tak to fakt nechápu, přitom všechny soubory jsou v media, nikde jinde být ani nemůžou, protože ty map objekty jsem taky stahoval z internetu ... sice to jsou mnou vytvořené mapy, ale konverze mapy a objektů dělalal už někdo jiný. Nezbývá než počkat na ofiko editor ... to pak bude všechno vyřešené.

Taky tam ty mostní pilíře nemám. Klády visí ve vzduchu, když přijedu blíž, sesypou se :-(
rogerer
Nově příchozí

korvetak píše:Je to Zil Mongo a je odsud.

díky moc, no 65usd je nesmysl, máte to vubec nekdo?
no107064
Častý přispěvatel

rogerer píše:
korvetak píše:Je to Zil Mongo a je odsud.

díky moc, no 65usd je nesmysl, máte to vubec nekdo?

tyjo 65 je fakt granát, když vezmu, že se ST v akci dá koupit kolem 160kč
Pitrsonn
Přispěvatel

nestoji nahodou 25USD ? ono SpinTires sa da kupit za aj za 5€ ( neviem kolko CZK, ale asi tak okolo 130-150) na g2a, ale cakam kym mu to niekto leakne
V12
Píšu hodně

Ako rychlo sa vo workshope objavia necertifikovane mody ? Prave som tam strcil prvu verziu Terrno 8x8 (ma este zopar chyb, tak ma nekamenujte), no este ju tam nevidim :(
Taurus84
Častý přispěvatel

Pitrsonn píše:nestoji nahodou 25USD ? ono SpinTires sa da kupit za aj za 5€ ( neviem kolko CZK, ale asi tak okolo 130-150) na g2a, ale cakam kym mu to niekto leakne

Ako si to myslel s tym leaknutím? Na g2a som nakupoval svojho času pravidelne a nikdy som nemal problém.
no107064
Častý přispěvatel

Taurus84 píše:
Pitrsonn píše:nestoji nahodou 25USD ? ono SpinTires sa da kupit za aj za 5€ ( neviem kolko CZK, ale asi tak okolo 130-150) na g2a, ale cakam kym mu to niekto leakne

Ako si to myslel s tym leaknutím? Na g2a som nakupoval svojho času pravidelne a nikdy som nemal problém.

jestli 25 dolarů tak ji chci teď hned, ale nejde se s ním spojit jak na fb tak na mailu ...
rogerer
Nově příchozí

ja na to prdim, ted jsem tad ybojoval s tim jsgme, stahlo mi to nejakou pitomou betaverzi hry, sice jsem tam pres to dal tu tatrovku (813) ale nejdou ani vybrat vozidla na mapu, vracim se k defaultu a az to dohraju tak to budu resit :)
kdyz jsem tam hodil ten Zil Mongo tak ani hra nenabehla.
Mam original zapalceny takze si jdu hrat default :)

edit: tak beru zpet, stahl jsem znova normos hru a tatrovka zustala takze fajn :)

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“